"Pe vremea mea, ma chema 'TOVARASUL' sa dau explicatii daca vorbeam ca Reghe" Mesajul unei foste glorii a Stelei

"Pe vremea mea, ma chema 'TOVARASUL' sa dau explicatii daca vorbeam ca Reghe" Mesajul unei foste glorii a Stelei

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Fostul mare jucator al Stelei, Ladislau Boloni, e de parere ca declaratiile lui Reghecampf nu sunt nepotrivite, daca au ca scop cresterea interesului asupra acestui meci, insa considera ca antrenorul Stelei trebuie sa fie atent sa nu isi jigneasca adversarii:

"Asemenea declaratii nu trebuiesc luate in serios. Este binevenit pentru presa, pentru ziare, pentru a gasi titluri mari, dar nu trebuiesc luate in serios. Dar daca Reghecampf chiar crede ca Dinamo nu inseamna nimic, nu este o atitudine eleganta din partea lui.", a spus Ladislau Boloni la Digisport.

Acesta a declarat ca pe vremea sa, inainte de 1989, asemenea declaratii erau periculoase: "Nu trebuie sa fii arogant, in fotbal nu exista om puternic, exista mereu cineva mai puternic. Pe vremea noastra ne gandeam de doua ori inainte sa spunem ceva dar nici nu era acest boom mediatic. Daca spuneam asa ceva pe vremea aia ne chema "tovarasul" sa dam explicatii.", a spus Boloni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies