Jucatorul care a impresionat cel mai tare in 2019 la FCSB: "E o schimbare radicala de atitudine!"

Jucatorul a fost criticat de multe ori in trecut de patronul Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 12:08
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 12:55

MM Stoica a dezvaluit urmatorul jucator care va impresiona la FCSB - criticat pentru evolutiile pe care le-a avut imediat dupa transferul de la Viitorul, Florinel Coman este intr-un progres vizibil.

"Nu pot sa am un pariu, sa ma sucesc, nu joc la pariuri. Pentru mine, de cand a venit la FCSB, pariul a fost Dennis Man. Deocadmdata e un pariu castigator, merg pe mana lui.

Nu inseamna ca nu a incredere in ceilalti fotbalisti, remarc o schimbare radicala in atitudine care se va transpune si in realizari lui Florinel Coman. Eu sunt un adept al fotbalului total, mi se face rau cand aud comentarii despre jucatori care fac o singura faza ca sunt jucatori exceptionali.

(Comparatia cu Kylian Mbappe) a fost mai mult o... un artificiul de-ale lui Gigi, nu cred ca lui Popescu i-a daunat comparatia cu Lampard, poate ca a fost subiect de glume in vestiar, dar glume bune. El a realizat acum ce trebuie sa faca pentru a ajunge un fotbalist important pentru fotbalul romanesc" a spus Mihai Stoica pentru Pro TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!