Astra o ajuta pe FCSB inaintea meciului din turul 1 preliminar al UEL! Giurgiuvenii au transferat unul dintre cei mai importanti jucatori de la Milsami Orhei

Astra o ajuta pe FCSB inaintea meciului din turul 1 preliminar al UEL! Giurgiuvenii au transferat unul dintre cei mai importanti jucatori de la Milsami Orhei

FCSB - Milsami Orhei se vede joi, de la 21:30, IN DIRECT la ProTV.

Astra Giurgiu l-a transferat pe internationalul moldovean Dinu Graur (24 de ani) de la Milsami Orhei, adversara FCSB-ului din turului 1 preliminar al Europa League.

"In ultima zi a cantonamentului din Slovenia echipa noastra a bifat o noua achizitie. Este vorba despre un jucator cu statut de international al tarii sale, moldoveanul Dinu Graur. Acesta evolueaza ca fundas dreapta, are 24 de ani, in CV-ul sau aparand echipe importante ale fotbalului de peste Prut, Zimbru Chisinau si Milsami, angajamentului sau cu Astra fiind valabil urmatoarele 3 sezoane", anunta Astra Giurgiu.

Nascut la Ghidighici (Republica Moldova), Dinu Graur a mai fost legitimat anterior la Zimbru Chisinau. Pentru reprezentativa tarii sale a jucat de 7 ori, ultima oara in meciul pierdut cu 0-2, in deplasare, cu Albania, disputat la 11 iunie in cadrul preliminariilor EURO 2020.

FCSB - Milsami se vede la ProTV

FCSB, vicecampioana Ligii 1, se va duela cu Milsami Orhei joia viitoare, de la 21:30, IN DIRECT la ProTV. Meciul conteaza pentru turul 1 preliminar al UEFA Europa League.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT