Asta putea fi SUPER LOVITURA data de Becali lui CFR! Petrescu a blocat totul in ultima clipa! Dezvaluirile lui Becali

Gigi Becali s-a suparat pe Nistor dupa ce mijlocasul CFR-ului a dezmintit negocierile cu Steaua!

Becali spune ca inclusiv Pintilii, nasul fotbalistului de la CFR, a discutat cu Nistor despre transfer. Patronul Stelei dezvaluie ce a impiedicat mutarea-soc: interventia in ultimul moment a lui Dan Petrescu.

"Eu mint? Eu nu mint niciodata! Ei sunt mincinosi. Cum sa nu negocieze cu mine? El a primit ultimatum de la Dan Petrescu si astepta sa plece de acolo. A aflat Petrescu dupa aceea ca a negociat cu mine si nu i-a mai dat drumul. Cum sa mint eu? Ei sunt mincinosi. El a uitat ca a vorbit si cu nasul lui, cu Pintilii? I-a zis si lui Pintilii ca nu mai poate sa stea acolo si ca vrea sa vina. I-am dat 15 000 de euro salariu pe luna si asteptam sa plece de la CFR, dar a intervenit Petrescu", a spus Becali pentru Fanatik.

"Eu stiu ca nu e adevarat. Nistor nu a vorbit cu Gigi Becali, cel putin asa stiu eu. De obicei, aceste lucruri se fac prin intermediul impresarilor. Impresarii fac trasnai, ei au interesul ca un jucator sa fie vandut din sase in sase luni pentru comisioane. Ei asa traiesc!", a explicat Muresan pentru sursa citata.

Becali pregatise un salariu de 15 000 de euro pe luna pentru Nistor, transferat in aceasta vara de CFR de la Dinamo intr-un schimb cu Nascimento.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies