"Asta mă interesează". Mesajul lui Bogdan Andone înaintea meciului decisiv cu CS Mioveni

FC Botosani Bogdan Andone CS Mioveni Superliga Bogdan Andone
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 19:07
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 19:15

CS Mioveni și FC Botoșani vor juca în returul barajului pentru menținere/promovare în Superliga României. 

În manșa tur, moldovenii s-au impus la limită, scor 1-0, după reușita lui Aldair. 

Ce spus Bogdan Andone înaintea duelului cu CS Mioveni

Tehnicianul moldovenilor a declarat că cel mai important este să obțină victoria, implicit menținerea în Superliga României, explicând că estetica jocului nu contează într-o confruntare cu o miză atât de mare. 

"Este ultimul joc al sezonului. Cred că în ianuarie ne doream să fim în această situație. Am fi fost bucuroși și mulțumiți dacă știam că vom juca meci decisiv. Acum, va fi un joc important, așa cum au fost toate, trebuie să îl abordăm concentrați, cu atenție, iar la final să fim câștigători, să continuăm în Liga 1.

E important pentru jucători, au văzut în tur cum arată Mioveni, caracteristicile adversarilor, dar depinde de noi cum vom fi la ora meciului, trebuie să avem concentrare, determinare, dorință! Acestea sunt elementele care vor face diferențele.

Va trebui să profităm de experiență, pe care o avem ca jucători de Liga 1, și să gestionăm bine jocul, să continuăm în prima ligă.

Fanii trebuie să aibă încredere în noi, băieții au dat tot ce au putut în tur, când au marcat pe final. Dacă reușeam să marcăm mai repede, cu siguranță ar fi decurs diferit jocul.

Mă interesează să continuăm în Liga 1, nu mă interesează scorul sau cum vom evolua. Știm echipa din Mioveni, jucătorii, pe mulți îi cunosc de la Liga 2, așa că știu caracteristicile fiecăruia.

Fotbalul e fotbal, dar sper să nu fie o surpriză neplăcută pentru noi ziua de vineri. Sper să facem un meci bun, să rămânem în Liga 1", a declarat Bogdan Andone, în cadrul unei conferințe de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!