Ole, ole, comedie ca-n BD! Limba de lemn a crapat de ras! Anghelache: "Oamenii cand se culca, se culca sa doarma" :)) VIDEO

►Sambata 21:30 Local Kombat "Innebunesti in Ploiesti!" in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Fara niciun fel de comentariu. Ca n-are rost. Atentie, urmeaza explicatiile lui Constantin Anghelache dupa dezastrul cu Steaua. Enjoy :)

-Mai pot dormi linistiti dinamovistii dupa ce s-a intamplat in Cupa?
Pai ce s-a intamplat in Cupa?

-Pai, a fost un esec cu Steaua!
Era un esec, a fost, s-a dus, oamenii cand se culca, se culca sa doarma. Sigur, nu e momentul de analizat partida, ea a aratat si lucruri bune pentru echipa Dinamo si lucruri mai putin bune. Sper ca antrenorul le vede pe cele mai putin bune si le pune la punct pe cele care sunt bune, ca sa jucam partidele care urmeaza si sa jucam si returul partidei cu Steaua.

- Multi oameni l-au pus la zis pe portar...
Oamenii care l-au pus la zid probabil ca au judecata lor, eu nu pot sa pun niciun jucator la zid, decat sa spun ca antrenorul are la dispozitie un lot mai larg si ca va fi foarte atent sa vada comportamentul in perioada de pregatire a fiecaruia si sa ghiceasca, este si o problema asta in fotbal, pe cel care e cel mai in forma in ziua respectiva.

- Ce asteptari aveti de la returul cu Steaua din Cupa?

La returul cu Steaua asteptam sa facem un click... dam 9 minute afara din partida, din minutul 38, pana in 45, revedem partida care s-a jucat si vom constata ca cele doua echipe au fost aproximativ egale in joc. Deci, ce-am spus prin asta... vom elimina lipsurile care s-au manifestat, degringolada care s-a instalat intr-un moment foarte scurt si abordam partida cu relaxare si cu dorinta de a arata ca putem juca fotbal, sa jucam o partida mai bine decat pe prima.

- Stelistii au si niste ironii... ca au scapat-o pe Dinamo de o umilinta in cupele europene dupa acest rezultat.
Nu, deci umilinta apartine celor care le-au exprimat, fotbalul se joaca pe teren, am jucat o partida; sigur ca nu e nimeni bucuros din tabara noastra ca nu am reusit sa ne concentram mai bine si sa fie alt rezultat si mergem inainte. Cei care au ironii e treaba domniilor lor. Viata, intr-adevar, e compusa si din bucurii, uneori chiar si din ironii, important e pentru cei care le fac sa aiba satisfactia, daca o au, si atunci e bine, si-au rezolvat o problema. Iar cei care le asculta si sunt indreptate impotriva lor, sa se intareasca precum a zis Panait Cerna in Pestera, sa devina mai tari.

"Existenta fiecarui om e formata din momentele insirate, adunate una langa alta, care da viata"

- Mai sunteti suparat pe domnul Reghecampf?
Eu nu sunt suparat pe nimeni.

- Dumnealui pare sa aiba ceva cu dumneavoastra...
Nu, eu nu stiu, daca are e treaba dumnealui, eu n-am nimic cu absolut nimeni. Dumneavoastra va rog sa faceti o cercetare... mi s-a zis ca-s cam in varsta, asa este; unii mi-au zis ca-s cam batran, poate si-asa este. Eu am spus ca multora le doresc doua lucruri - daca nu le place varsta prea inaintata, treaba lor ce au de facut, dar daca ajung la varsta mea le-as dori sa... nu ma intrebe pe mine, sa intrebe macar destinul, cum pot sa fiu calm, cred eu, si chiar sa-mi vad de treaba. V-am zis, cercetati in toata arhiva media daca vreodata, in toata existenta mea... hai, luati numai fotbalul, m-am putut exprima numai cu un singur cuvant, nu cu o fraza negativ la puterea nu-stiu-care, matematic zicand, impotriva cuiva. Nu, niciodata, va spun eu, pentru ca educatia ma indeamna sa traiesc printre oameni si traind printre oameni trebuie sa respectam pe toti. Iar daca dorim sa fim respectati, trebuie sa avem criteriul acesta: sa ne comportam cu dansii cum am vrea sa se comporte dansii cu noi. Si atunci, lucrurile sunt bune. Eu asa fac intotdeauna si nu cred ca vreodata am gresit. Si nu ma intereseaza problema dansului, daca are ceva sau nu. Eu, cand am un lucru de spus ferm, il spun. Si n-am nicio problema daca supara pe cineva sau nu supara. Dar nu-mi permit nici ironii, nici glume, pentru ca existenta fiecarui om e formata din momentele insirate, adunate una langa alta, care da viata. Si nu ne putem bate joc de destinul nimanui.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: La 1 august vom ajunge la un prag de imunitate colectivă cumulat de circa 50%
BRAT
Modifică setările cookies