"Asta e principalul motiv!" Piturca explica de ce Becali nu l-a demis pe Dica pana acum

Presiune mare pe Dica inainte de meciul dintre FCSB si Viitorul, care a fost amanat pentru astazi, de la ora 20:00. Dica risca sa fie demis daca pierde.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018, 13:16
Data actualizarii: Luni 10 Decembrie 2018, 13:32

FCSB e la 6 puncte in urma liderului CFR Cluj si un nou pas gresit i-ar putea fi fatal lui Dica.

Becali ia in calcul schimbarea antrenorului, de teama unui scenariu tot mai plauzibil - al patrulea sezon la rand fara titlu pentru FCSB.

Victor Piturca spune ca sunt doua motive pentru care Becali nu l-a demis pe Dica pana acum.

"In momentul asta, la FCSB patronului ii convinge foarte mult relatia cu Dica. Si asta a fost motivul pentru care nu a fost schimbat. Asta a fost, dar nu numai asta."

"Al doilea motiv e faptul ca FCSB a stat cand pe locul 1, cand pe locul 2, deci nu vad un motiv real pentru care sa fie schimbat Dica", a spus Piturca.

Victor Piturca s-a numarat printre oaspetii de seama invitati de Ionut Lupescu la ziua lui. Lupescu a implinit duminica 50 de ani si a organizat un eveniment caritabil. Toti banii stransi au fost donati unui copil cu probleme medicale.

Piturca a vorbit si despre sansele de calificare ale Romaniei la Euro 2020.

"Spania nu mai este echipa de alta data. Avem sansa noastra, trebuie sa credem in ea."

"Contra e un antrenor tanar, a avut realizari remarcabile. Bun, n-am castigat meciurile importante si suntem in grupa a 4-a. Cei care l-au criticat analizeaza pe rezultate."

"Eu eram crirticat foarte mult, chiar si cand obtineam rezultate pozitive, ca de ce nu atacam. In sfarsit... a venit Daum si a atacat si cand se apara."

"Totul e sa obtii rezultate. Acum, trebuie sa castigam impotriva Spaniei, Suediei si Norvegiei", a mai spus Piturca.

Modifică setările cookies