Asta e prima lovitura data de Radoi de pe lista celor 5 mini-stele! Un pusti minune se antreneaza deja cu lotul Stelei

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iunie 2015, 17:01

Steaua e pe cale sa dea o lovitura importanta pentru viitorul echipei. Un jucator remarcat de Massimo Pedrazzini vara trecuta la Talent Cup, turneu transmis in direct de Sport.ro, se antreneaza sub comanda lui Radoi.

Steaua a anuntat astazi pe contul oficial de Facebook ca juniorul Vlad Mihalcea (16 ani), de la FC Brasov, se antreneaza cu lotul lui Mirel Radoi.

Mihalcea s-a remarcat vara trecuta la meciurile de la Talent Cup, competitie organizata de Academia Hagi si transmisa in fiecare an de Sport.ro.

Prezent in platoul Sport.ro la o saptamana dupa terminarea turneului, Massimo Pedrazzini, coordonatorul grupelor de juniori de la Steaua, a vorbit despre cativa jucatori pe care i-a remarcat la Talent Cup, printre ei fiind si decarul lui FC Brasov.

Vlad Mihalcea joaca in nationala U17 a Romaniei.

"Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca juniorul Vlad Mihalcea (16 ani), de la FC Brasov, se pregateste alaturi de jucatorii pregatiti de Mirel Radoi si staff-ul acestuia, in cantonamentul de la Sacele. Tanarul component al echipei nationale SUB 17 a efectuat deja trei sedinte de pregatire alaturi de stelisti, iar decizia de a-l selecta in lot pentru primul cantonament al verii a venit in urma discutiilor avute cu FC Brasov, jucatorul si familia acestuia."


Vlad Mihalcea se pregateste alaturi de Campioni!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca juniorul Vlad Mihalcea (16...

Posted by FC Steaua Bucuresti on Monday, June 15, 2015

Radoi a anuntat, in momentul instalarii, ca isi doreste 10 transferuri la Steaua - cinci jucatori care sa intre direct in circuitul echipei si cinci pusti de viitor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies