Dica vrea performanta langa Radoi si ca antrenor: "Mirel a furat meserie de la Oli". Ce spune despre urmatoarele transferuri

Dica vrea performanta langa Radoi si ca antrenor: "Mirel a furat meserie de la Oli". Ce spune despre urmatoarele transferuri

Nicolae Dica, unul dintre jucatorii UEFAntastici ai Stelei, va avea ocazia sa colaboreze din nou cu Mirel Radoi, de aceasta data ca antrenor.

Castigator al primei triple din istoria Stelei alaturi de Costel Galca, Nicolae Dica va ramane in Ghencea si alaturi de fostul capitan Mirel Radoi. Dica ocupa, ca si pana acum, functia de secund si spune ca vrea sa bifeze performante cel putin la fel de importante cu cele din vremea in care dadea goluri pentru formatia ros-albastra.

Aflat in cantonamentul de la Sacele alaturi de echipa, Nicolae Dica a vorbit astazi intr-o conferinta de presa, acesta discutand pe seama colaborarii cu Radoi, dar si despre transferurile asteptate la echipa.

"Nu puteam sa-l refuz pe Mirel. Cand mi-a facut oferta, am acceptat-o imediat. Vrem sa avem ca antrenor aceleasi performante pe care le-am avut si ca jucatori.

Mirel a furat meserie de la Olaroiu, are agresivitatea lui Oli si stie foarte bine cand sa fie gura pe jucatori si cand sa fie mai linistit", a spus Nicolae Dica.

De asemenea, Dica a vorbit si despre transferurile asteptate la echipa, spunand ca in acest moment este nevoie de un atacant si de un mijlocas, postul de portar fiind acoperit de Nita si Cojocaru, dupa despartirea de Arlauskis.

"Stim ca Martinus trebuie sa soseasca si mai asteptam si alte transferuri. Avem nevoie de un mijlocas si un atacant, nu de portar", a mai spus Dica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primele 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns în România
BRAT
Modifică setările cookies