”Asta e grav! La noi, dacă e bogătaș, spune ce vrea!” Panduru, reacție dură după derapajul lui Becali

Gigi Becali Basarab Panduru FCSB Superliga Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 08:52
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 08:55

Gigi Becali a mers, marți, la sediul LPF, înainte de începerea Adunării Generale, pentru a încerca să obțină un vot de la reprezentații cluburilor din Superliga pentru eliminarea regulei U21.

Deși cu o zi înainte susținuse că are majoritatea absolută și că toate cluburile din Superliga vor eliminarea acestei reguli, Gigi Becali s-a izbit de zidul realității când a ajuns la sediul LPF.

Doar șase cluburi, plus FCSB, au votat pentru eliminarea regulei U21, în timp ce alte șapte au votat împotrivă, în timp ce două s-au abținut. Ulterior, Poli Iași a dat un comunicat prin care și-a schimbat votul, susținând că este pentru menținerea regulei U21.

De supărare, Gigi Becali a ieșit public, după ce s-a consultat cu reprezentanții cluburilor, și i-a împărțit pe aceștia în două categorii: „stăpâni” și „sclavi”.

Cel mai dur atacat de către Gigi Becali a fost Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, care însă a decis să nu răspundă acuzațiilor „stăpânului” de la FCSB.

Basarab Panduru este de părere că decizia lui Șucu de a se ascunde în spatele tăcerii este una greșită și că ar fi trebuit să iasă public și să ia atitudine împotriva derapajelor lui Becali.

„Crezi că dacă nu era Gigi Becali comentau, răspundeau? Asta e grav la noi, că accepţi nişte jigniri din partea lui şi te faci că plouă, dar dacă e altul care nu e cunoscut, nu e bogătaş, nu mai... îi tragi lu' ăla una, iese la tine imediat şi ai păreri. Nu, dacă ai, zi-le şi acum că aşa mi se pare corect.

(n.r. - despre faptul că limbajul lui Gigi Becali este inadmisibil) Tocmai de asta spun că trebuie să îi răspunzi. Când este inadmisibil, nu te faci că plouă doar că au bani. La noi dacă eşti bogat, poţi să spui orice, toată lumea se uită în gura ta.

Poţi să ai ideile cele mai bune din lume <<Du-te, bă, săracule, nu e de tine, că dacă erai cu idei aşa importante făceai tu bani>>. Păi, stai puţin, poate ei au idei, dar poate nu au făcut ce aţi făcut voi, de aia nu au ajuns să aibă bani.

<<Ai bani? Nu, n-ai bani. Taci, bă. Du-te, bă, de aici, bă. Eşti nimic. Ia, deschide tu gura să vedem ce scoţi tu din gură, că stăm toţi cu gura şi ochii căscaţi la tine. E aur tot ce spui tu>>. Asta e la noi.

De aia nu răspunde, pentru că e Gigi, pentru că dacă nu era Gigi să vezi ce tăvăleli aveam. Aoleu, ce erau, ce nebunii. Aşa nu e nimic. Din ce am văzut eu, singurul care a avut personalitate (n.r. - Daniel Niculae), a spus Panduru, potrivit Orangesport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!