"Asta e Barca - Real pentru Romania, trebuie sa se joace acolo!" Reghe s-a suparat cand a auzit ultimele detalii despre Steaua - Dinamo

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 20:46

	"Asta e Barca - Real pentru Romania, trebuie sa se joace acolo!" Reghe s-a suparat cand a auzit ultimele detalii despre Steaua - Dinamo

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua ndash; Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland ndash; Southampton si duminica 18:00 Arsenal - Liverpool!

Lui Reghecampf nu-i convine ca Steaua - Dinamo sa se joace pe Ghencea. Vrea ca derby-ul total din Liga I sa se dispute pe national arena, chiar daca Romania intalneste Argentina la numai 5 zile dupa Steaua - Dinamo pe acelasi stadion. FRF se teme ca gazonul nu se va reface in timp si cere ca El Clasico de Liga I sa fie mutat in Ghencea sau sa se joace dupa vizita lui Messi la Bucuresti pe Arena Nationala.

"Nu s-a luat inca o hotarare, nu stiu daca e totul clarificat. Nu vreau sa creez un conflict, nu are rost. Avem o relatie foarte buna cu cei de la Federatie, nu vrem sa pornim un razboi. Un Steaua - Dinamo e cel mai important meci intern pentru Romania, un fel de Barca - Real, trebuie jucat pe cel mai frumos stadion din tara. Daca sunt alte interese si se doreste Romania - Argentina acolo, iar Steaua - Dinamo nu, cred ca nu e OK.

Nu pot comenta aceste lucruri pentru ca nu sunt in masura. Trebuie sa se discute cu presedintele Stelei, cu presedintele FRF. Nu stiu ce au hotarat dumnealor, dar pentru spectacol, pentru fotbal, pentru campionat ar fi un minus sa nu se joace pe National Arena. Sunt sigur ca la Steaua - Dinamo ar veni 50.000 de oameni. Am incredere ca se vor rezolva problemele astea, nu exista rautate din partea cuiva", a spus Reghe la Digisport.

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies