Asaltul MILIONARILOR la Steaua! Bogatii au facut COADA pentru bijuteriile lui Reghe! Anuntul facut in vestiar inainte de meciul cu Vardar

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iulie 2013, 10:18

	Asaltul MILIONARILOR la Steaua! Bogatii au facut COADA pentru bijuteriile lui Reghe! Anuntul facut in vestiar inainte de meciul cu Vardar

►Macedonia URLA! AZI se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

La Skopje, Steaua e gata sa mai faca un pas spre grupele Ligii. Isi stabileste apoi obiectiv derby-ul cu Dinamo, de la Tbilisi, care trebuie s-o duca in playoff.

Reghe le-a cerut jucatorilor concentrare maxima pentru returul cu Vardar. Nu vrea ca vestiarul sa fie afectat de zvonurile legate de ofertele venite pentru Chiriches, Bourceanu, Latovlevici, Chipciu, Tanase sau Tatarusanu. Reghe n-are de gand sa-si mai piarda niciunul dintre diamante, indiferent de ofertele venite in club.

"Nu ma opun ofertelor, chiar le incurajez, dar jucatorii trebuie sa inteleaga ca avem un obiectiv, vrem sa facem ceva la Steaua, avem o datorie fata de oameni. Apoi, se pot gandi si la plecari", e explicatia lui Reghe care i-a incantat pe suporteri.

Stelei ii va fi greu sa reziste tentatiilor pe piata. In afara de Chiriches, tentat cu oferte de milioane de la Roma, Inter sau Milan, din Ghencea mai pot pleca in viitorul apropiat cel putin alti 5 fotbalisti importanti. Tatarusanu e dorit in Anglia si Grecia, Latovlevici are propuneri din Franta, in timp ce Kuban n-a renuntat la visul de a-l avea pe Bourceanu. Pintilii si Tanase sunt confruntati, de asemenea, cu tentatii pe care se lupta sa le ignore. Daca Steaua s-ar desparti de toti cei 6, bugetul ar fi suplimentat cu cel putin 20 de milioane de euro.

Cotat la 8 milioane de euro, Chiriches va aduce cea mai pare parte din suma, in timp ce restul aduna intre doua si trei milioane de euro fiecare.

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT