Nicolae Dica FCSB Octavian Popescu Superliga Nicolae Dică

Ce schimbări pregătește Nicolae Dică la FCSB! Tavi Popescu e primul vizat

Nicolae Dică (42 de ani) a fost numit oficial la FCSB, după ce Toni Petrea a plecat de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 23:20
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 23:43

Ca antrenor al FCSB-ului, Dică vrea să redreseze echipa și să se bată din nou la titlu. Noul tehnician pregătește și câteva schimbări în primul ”11”, iar principalul vizat este chiar Octavian Popescu, una dintre ”vedetele” din lotul vicecampioanei.

Nicolae Dică pregătește schimbări la FCSB!

Obișnuit în bandă stânga, într-o formație de 4-3-3, Dică este gata să-i schimbe postul tânărului jucător. Vrea să-l mute pe acesta în zonă centrală.

„Eu așa-l văd, inter! În zonă centrală, să fie în zonă centrală! Poate, cine știe! (n.r. - despre Cordea pe postul de fundaș stânga)

Tu vezi jucătorul din afară, dar în momentul când îl antrenezi, poate-ți schimbi părerea despre el. Este normal să fie așa, când îl antrenezi îl pui în anumite situații de joc pe poziția nouă și vezi că are probleme... și nu-l mai folosești acolo”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică nu este la prima experiență ca antrenor la FCSB. A mai pregătit echipa lui Gigi Becali și în perioada 2017-2018, când a strâns 80 de meciuri (46 de victorii, 18 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri).

De atunci, Dică a mai pregătit-o pe FC Argeș în Liga 2, iar ultima sa experiență a fost ca secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională a României.

  • Nicolae Dică debutează pe bancă în returul dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi, din turul doi preliminar al Conference League, va fi joi, în direct, de la ora 20:30, LIVE pe PRO TV și VOYO.

Gigi Becali: ”Dică va avea libertate până la retur”

Gigi Becali a anunțat că a discutat cu Nicolae Dică și că îi va da libertate totală la FCSB până în retur.

„A zis că nu vrea bani. Că vrea bani doar la perfomanță. A zis că vrea mai multă libertate. Bine, tată, o să aibă mai multă libertate, dar până în retur. Dacă nu e pe primul loc și nu are mai mult cu trei puncte decât CFR, adio libertate.

El face schimbările. El face schimbările 15 meciuri. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el... și am fost de acord”, a spus Gigi Becali.

VIDEO - Conferința de presă a lui Gigi Becali 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!