Liga 1

GALERIE FOTO Așa se prezintă gazonul din Ștefan cel Mare! Pe ce suprafață se joacă ”Eternul Derby”

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis în formatul LIVE TEXT pe sport.ro.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 19:40
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 19:48

Duelul arbitrat de Ovidiu Hațegan poate fi ultimul derby ce se va juca pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”. Arena urmează să fie demolată, în vară, pentru a se construi o nouă arenă, ultra-modernă.

La ora meciului, gazonul arenei se prezintă în condiții bune. Deși s-a discutat mult pe tema gazonuliui în ultima perioadă, acesta este practicabil. Nu vorbim de un gazon de excepție, dar este la nivelul standard al Ligii 1.

  • Anunt de ultima ora al CNI in privinta noului stadion Dinamo! Care este ultimul impediment in viitoare constructie

"Terenul o să arate bine. Nu e un gazon fantastic dar se poate juca fotbal pe el!", a declarat Flavius Stoican, înaintea marelui derby, dintre Dinamo și FCSB. ”Pare ok!”, a spus Toni Petrea, referitor la starea suprafeței de joc.

Am o poză de la celebrul meci. Puteau să aleagă o altă variantă să strice terenul, nu să-i cheme pe băieții ăia de la Popești Leordeni. Nu (n.r. dacă a fost premeditat), ci să se familiarizeze Jonathan Rodriguez cu dimensiunile suprafeței de joc.

Ok, nu e problemă, a făcut asta și Mourinho, dar terenul arată execrabil, e cel mai prost teren din istoria derby-urilor, poate doar în Ghencea, pe vremuri, a mai fost așa”, a declarat Mihai Stoica, cu patru zile înaintea meciului, acuzând că Dinamo a jucat intenționat un meci amical pe stadion pentru a uza gazonul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies