Stranieri

UPDATE I Oficial: Radu Drăgușin a schimbat echipa în Serie A!

După șase luni în care a fost împrumutat la Sampdoria, fundașul care aparține de Juventus a semnat în ultima zi de mercato cu Salernitana.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 13:20
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 13:28

UPDATE Salernitana a anunțat în această după-amiază transferul internaționalului român de tineret Radu Drăgușin, împrumutat de la Juventus Torino.

Știrea inițială:

Radu Drăgușin (19 ani) va evolua în a doua parte a acestui sezon la Salernitana, ocupanta ultimului loc din Serie A, care a făcut mai multe achiziții în această iarnă în tentativa de a se salva de la retrogradare.

Radu Drăgușin, împrumutat de Juventus la Sampdoria

Cunoscutul jurnalist Nicolo Schira anunță că împrumutul lui Drăgușin "s-a făcut și este confirmat", iar vizita medicală este programată luni dimineață, în ultima zi a ferestrei de mercato.

La Salernitana, fundașul român va fi antrenat de italianul Stefano Colantuono, iar printre noii săi colegi se va afla și starul Franck Ribery, care s-a alăturat clubului în toamna anului trecut.

Radu Drăgușin și-a prelungit anul trecut contractul cu Juventus până în 2025, iar pentru a prinde mai multe minute a fost împrumutat la Sampdoria în prima parte a acestui sezon. Aici, fundașul de 19 ani a jucat în 15 partide.

După primele 22 de etape din Serie A, Salernitana are 10 puncte și ocupă locul 20, ultimul, la opt lungimi în spatele ultimei poziții care asigură salvarea.

Radu Drăgușin ar putea debuta la Salernitana luni, 7 februarie, pe tren propriu, contra celor de la Spezia.

Modifică setările cookies