valentin mihaila Atalanta Parma Stranieri

Victor Becali anunță suma reală pentru transferul lui Mihăilă la Atalanta! Cine a insistat pentru mutare

Valentin Mihăilă (21 de ani) va semna cu Atalanta, formație din Serie A, care a evoluat în grupele Champions League din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 19:22
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 19:24

Atalanta va plăti un milion de euro doar pentru împrumutul lui Valentin Mihăilă de la Parma, conform jurnalistului italian Nicolo Schira, iar impresarul Victor Becali a dezvăluit cum poate deveni transferul definitiv.

Cât va trebui să plătească Atalanta pentru transferul definitiv al lui Valentin Mihăilă

În cazul în care Mihăilă va înregistra un anumit număr de meciuri în tricoul Atalantei, transferul va deveni automat definitiv pentru 8 milioane de euro, sumă la care pot fi adăugate anumite bonusuri de performanță.

Victor Becali spune că antrenorul Gian Piero Gasperini l-a urmărit pe Valentin Mihăilă și a insistat pentru aducerea fostului jucător de la Universitatea Craiova.

"Cluburile s-au înțeles, e ca și încheiată. Mai trebuie doar vizita medicală și să semneze jucătorul. Un împrumut cu opțiune. Opțiunea devine obligatorie dacă el joacă un număr de meciuri, nu știu exact cum sunt condițiile. Nu să joace 90 de minute, ci dacă intră 10-15 minute, nu știu exact cum sunt condițiile, dar sunt realizabile. Când se realizează aceste condiții, devine automat definitiv. Suma e stabilită - 8 milioane și niște bonusuri. 

Gasperini și l-a dorit. Nu ajungea acolo fără Gasperini. Acum depinde și de jucător, depinde în special de el. Zic eu că e pe stilul Atalantei, pe viteză. Ei l-au văzut în Italia, nu în România. Cred că sunt mult mai lămuriți asupra jucătorului decât dacă l-ar fi luat din România. L-au văzut în Serie A și e pe profilul lor, e unul dintre cei mai rapizi jucători din Serie A", a spus Victor Becali, la Digisport.

Atalanta ocupă în prezent locul 4 în Serie A, care duce în grupele Champions League, cu 43 de puncte obținute în 22 de etape. Formația din Bergamo este calificată în sferturile de finală ale Cupei Italiei și va juca și în play-off-ul Europa League.

Mihăilă a fost transferat de Parma în octombrie 2020, de la Universitatea Craiova, pentru 9,1 milioane de euro. Extrema stângă a strâns 30 de meciuri la formația italiană, a marcat șase goluri și a oferit trei pase decisive, aici fiind incluse partidele din Serie A, Serie B și Cupa Italiei.

În acest sezon de Serie B, Mihăilă a evoluat în 13 partide, a marcat de două ori și a oferit un assist.

  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!