"As vrea sa vorbesc cu el inainte sa mor!" National Arena s-a redeschis, Ghencea ramane a nimanui. Mesajul lui Ilie Nastase catre ministrul Apararii

Ilie Nastase Arena Nationala Stadionul Ghencea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2016, 14:41
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2016, 14:45

Ilie Nastase il ironizeaza pe primarul interimar al Capitalei, dupa ce a asteptat o luna de zile ca sa deschida Arena Nationala.

Ilie Nastase a declarat in exclusivitate pentru www.sport.ro:

"El n-a trait in Bucuresti, eu cred ca vine din provincie de undeva. El nu stie, cred ca nu stie. Eu am inteles de la prieteni ca el vine dintr-un orasel mic, dintr-un sat."

"Dar de ce bucurie? Ce e bucurie asa de mare? Tot asa pot sa mai inchida. Nu va bucurati asa de mult. Gasesc ei ceva. Se putea juca foarte bine si pana acum"

"Eu nu inteleg de ce Federatia si cine organizeaza aceste meciuri de Liga I nu s-au sesizat ca aceste terenuri sunt impracticabile. Am avut noroc cu vremea. Vorbeam si cu Marica, nu e normal sa nu poti sa faci preluare, sa nu poti sa tragi la poarta, iti e frica de faptul ca sare peste tine, ca te faci de ras. Riscau sa se accidenteze"

"Bine ca meciul cu Spania se joaca la Cluj si nu l-au bagat la Mogosoaia. Cui nu ii este dor de National Arena?"

Ilie Nastase cere sa se intalneasca acum si cu ministrul Apararii pentru a rezolva situatia stadionului Ghencea:

"Ministrul Apararii ma va chema cand vrea dansul, cand o incepe razboiul. As vrea sa vorbesc cu el inainte sa mor. Numai la noi se poate intampla."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!