Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj și are de primit o avere din partea lui Neluțu Varga!

Nelutu Varga CFR Cluj Giedrius Arlauskis Superliga Giedrius Arlauskis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 21:36
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 21:37

Giedrius Arlauskis (35 de ani) a câștigat litigiul cu CFR Cluj și trebuie să primească o sumă uriașă din partea campioanei României. 

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) a admis oficial cererea lui Arlauskis, astfel că CFR va fi obligată să plătească nu mai puțin de 500.000 de euro, notează GSP.ro.

Arlauskis a câștigat litigiul și are de primit o sumă uriașă de la CFR Cluj

„Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților conform Act Adițional nr. 4/04.02.2023, începând cu data de 22.02.2023. Decizie definitivă”.

După ce Marian Copilu a fost îndepărtat din funcția de președinte al celor de la CFR Cluj, portarul lituanian nu s-a mai prezentat la antrenamentele campioanei României, invocând, la acea vreme, o problemă medicală, pentru a nu fi penalizat.

Potrivit sursei citate, Arlauskis avea un salariu fabulos pentru România, de 55.000 de euro lunar! Pentru cele 30 de luni de contract rămase, lituanianul ar fi încasat nu mai puțin de 1,6 milioane de euro din partea celor d ela CFR Cluj.

Arlauskis a solicitat să fie despăgubit și a reclamat faptul că CFR a vrut să-i rezilieze contractul ”abuziv”. În cele din urmă, acesta a avut câștig de cauză!

Arlauskis este de șapte ori campion în România (de cinci ori doar cu CFR Cluj). Acesta a mai câștigat, alături de gruparea din Gruia, și două Supercupe ale României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!