Liga 1

Argaseala recunoaste: "Steaua a fost interesata de el in vara si ar putea fi si pe viitor". Pe ce fotbalist a pus Radoi ochii si de ce s-au suparat Edi Iordanescu

Stelistii au inceput sa-si faca deja planurile de actiune pentru pauza dinaintea Play Off-ului. Mirel Radoi vrea sa intareasca echipa pentru lupta cu Astra, Dinamo ori Viitorul, iar unul dintre obiective este aducerea unui fundas stanga.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 08:44
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 08:56

Steaua se afla in cursa de urmarire a liderului Astra Giurgiu, dar are un meci greu in weekend cu Pandurii Targu Jiu, formatie antrenata de Edi Iordanescu. Pandurii, care au acumulat tot 26 de puncte, la fel ca Steaua, dupa 14 etape disputate, ii avertizeaza pe stelisti: "Vom da ce vom avea mai bun".

Inaintea jocului din weekend, intre cele doua cluburi au inceput, insa, sa se lanseze si cateva sageti, unele dintre acestea ducand insa la o dezvaluire interesanta. Steaua, prin presedintele Valeriu Argaseala, recunoaste ca "a fost si ar mai putea fi interesata" de sarbul Marko Momcilovic, desi Edi Iordanescu i-a acuzat pe ros-albastri ca fac jocuri psihologice inaintea meciului direct.

"Nu cred ca numele jucatorilor despre care s-a vorbit au fost pronuntate de vreun angajat al clubului. Au fost propusi ca urmare a unor informatii din presa, unde au aparut. Despre unii jucatori s-a discutat direct cu cluburile, dar cu jucatorii nu s-a discutat absolut nimic.

Edi Iordanescu ar trebui sa citeasca presa si sa vada ca nu Steaua s-a adresat prin presa jucatorului, nu Steaua a facut vreo adresa catre Pandurii, ci a aparut un zvon. Nu putem controla presa si zvonurile. Edi sa se supere pe cei de la care pleaca zvonurile respective", a spus presedintele Stelei, Valeriu Argaseala la Digisport.

"E adevarat, in vara am discutat si cu Edi, si cu Narcis aceasta varianta, cand era discutia si despre Anton. Pe noi ne-a interesat momcilovic si e un jucator care ne-ar mai putea interesa si pe viitor", a recunoscut totusi Argaseala.

Presedintele Stelei a mai vorbit la Digi si despre alte doua nume care se pare ca au fost trecute de Radoi pe lista de transferuri. Argaseala a spus ca Steaua nu il doreste pe Claudiu Belu, dar a afirmat ca a existat in trecut un interes pentru Alex Mateiu.

"Cu Belu nu s-a discutat si nu a existat un interes din partea noastra inca. In privinta lui Mateiu, nu am discutat nici cu jucatorul, nici cu CSU Craiova. Despre el s-a vorbit in urma cu un an, atunci s-a aflat in vederile noastre", a mai spus oficialul ros-albastru.

Modifică setările cookies