VIDEO EXCLUSIV "Are frate la Craiova, arbitrează cât poate inima". Gigi Becali nu l-a menajat pe George Găman, centralul de la FC Botoșani-FCSB

FCSB s-a impus în restanța din etapa a șasea a Superligii, scor 3-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 10:49
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 10:59

În minutul 13 al partidei de la Botoșani, Sebastian Mailat a deschis scorul pentru gazde, cu un șut spectaculos din marginea careului. 

Reușita fotbalistului de la FC Botoșani a fost precedată de un posibil fault al lui Sadiku asupra lui Andrea Compagno. George Găman a fost chemat pentru a consulta arbitrajul VAR, iar acesta a validat golul, chiar dacă reluările au arătat destul de clar acțiunea nepotrivită a jucătorului moldovenilor. 

Reacția lui Gigi Becali despre George Găman


Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", patronul vicecampioanei României a vorbit despre arbitrajul din meciul de la Botoșani, dar și despre delegrarea lui George Găman.

"Eu știu că e arbitru corect, cât de corect să fii dacă tu știi că îl ai pe fratele tău la altă echipă. Cât poți? El e atât de corect pe cât poate să fie. De aceea îl respect, dar acum...cineva nu ar trebui să îl pună să arbitreze meciurile FCSB-ului, nu are de ce. El e corect, dar e cât poate fi, cât e firea omului. Acolo s-a văzut clar că e fault la mijlocul terenului. O situație poate distruge un campionat, dacă avem VAR, de ce ne mai dăm deștepți atât. 

Arbitrează corect cât poate inima lui că are frate la Craiova. Poate să fie, dar nu îl pui să arbitreze cu contracandidate", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!