Gica Hagi Adrian Petre Farul Constanta Jefte Betancor Superliga

Are al doilea atac din Liga 1, dar vrea mai mult! Ce spune Hagi despre Jefte și Adrian Petre 

Gică Hagi a vorbit înaintea duelului cu Chindia Târgoviște. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 15:39
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 15:56

Odată cu revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică, Farul Constanța se află pe loc de playoff după opt etape. Clubul din Dobrogea a acumulat 15 puncte și ocupă poziția a patra. Până în acest moment, „Regele” a mai bifat două performanțe, are cea mai bună apărarea din Liga 1, cu doar două goluri încasate, și al doilea atac din campionat, cu 12 goluri marcate, la o reușită în spatele CFR-ului. 

Cu toate acestea, Gică Hagi își dorește mai mult de la compartimentul ofensiv, mai ales de la jucătorii care trebuie să îi susțină pe Jefte și Petre.

  • Are al doilea atac din Liga 1, dar vrea mai mult! Ce spune Hagi despre Jefte și Adrian Petre

Hagi: „Numărul nouă trebuie să intre cu o singură idee pe teren”

Când marchezi cinci goluri (n.r.-meciul cu Academica Clinceni), e foarte bine, dar cred că mai e loc de a progresa. Jefte și Adi Petre sunt rentabili, au marcat goluri. Ceilalți ușor-ușor trebuie să mai crească în randament, cei care fac parte din compartimentul ofensiv. Mă aștept de la ei la pase de gol și goluri, sper să vină. 

Numărul nouă, la noi, trebuie să marcheze gol, trebuie să intre intre în teren doar cu o singură idee, noi trebuie să îi aducem mingi foarte multe în fața porții, el trebuie să fie acolo și să marcheze. Mai puțin pasă de gol, chiar dacă o face, dar obiectivul lui e să marcheze gol”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgoviște. 

În primele opt etape, Jefte Bentancor a marcat șapte goluri, în timp ce Adrian Petre a înscris de trei ori. Următoarea partidă în care vârfurile de atac ale Farului își pot îmbunătăți cifrele este cu Chindia Târgoviște, sâmbătă, de la 14:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies