"Arbitrul Calin si Dica sunt prieteni de foarte mult timp!" Motivul pentru care centralul de la CFR-Iasi s-a antrenat pe stadionul din Pitesti

"Arbitrul Calin si Dica sunt prieteni de foarte mult timp!" Motivul pentru care centralul de la CFR-Iasi s-a antrenat pe stadionul din Pitesti

Clujenii au luat foc dupa ce Dan Petrescu a fost eliminat la meciul cu Iasi.

Petrescu a fost trimis in tribune de Iulian Calin pe finalul partidei cu Iasi si va rata astfel derby-ul cu Steaua. Bogdan Mara, oficialul CFR-ului, a lasat sa se inteleaga ca ar exista o legatura intre centralul Calin si Dica, motiv pentru care Petrescu a fost trimis intentionat in tribune.

Rica Neaga a explicat care este de fapt situatia de la Pitesti. Toti arbitrii din oras se antreneaza la baza celor de la SCM Pitesti, fosta echipa a lui Dica, insa acest lucru nu afecteaza in niciun fel deciziile pe care acestia le iau in timpul meciurilor.

"Este stadionul orasului, nu te duci la baza cea mai performanta sa te antrenezi? Trebuie sa vina de la Pitesti la Bucuresti sa se antreneze? Toti arbitrii se antreneaza acolo. Nu numai Calin. Se antreneaza si Popa și arbitrii de linie. Si Dica a fost antrenor la SCM Pitesti. Dar Calin si Dica sau Calin si cu mine suntem prieteni de mult timp. Prietenia e prietenie, sportul e sport. Crezi ca cineva si-ar compromite cariera pentru un 'galben' sau sa-l dea pe Petrescu afara?", a declarat Rica Neaga pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada
BRAT

Modifică setările cookies