gregory tade CFR Cluj Cristi Tanase Steaua Liga 1

"Ar fi dificil de refuzat o oferta de la Steaua!" Atacantul care poate face un cuplu bomba cu Keseru din 2015 in Ghencea

Costa putin peste 1 milion de euro, are 12 goluri marcate anul asta si ar putea face cuplu in atacul Stelei, alaturid e Keseru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 10:36
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 10:55

Gregory Tade este unul dintre ce mai buni marcatori din Romania in acest sezon. Cu 10 goluri reusite in campionat, a terminat anul pe locul 2 in topul golgeterilor, la egalitate cu Mitrea si Tamuz.

Inainte de reunirea loturilor din Liga I, Tade vorbeste chiar despre o plecare de la CFR Cluj. Spune ca o oferta de la Steaua ar fi greu de refuzat.

"Am mai spus-o si inainte, bineinteles ca ar fi dificil de refuzat o oferta de la Steaua, dar ar fi foarte dificil sa parasesc CFR Cluj si dupa sa vin aici din postura de adversar"

De la Steaua, Tanase este jucatorul preferat al lui Tade: "Mi-a placut mult Tanase, pot sa spun ca a avut evolutii de clasa, a facut totul sa para usor si chiar m-am bucurat sa joc impotriva lui si sa-l vad evoluand la TV.", a declarat Tade la DigiSport.

Modifică setările cookies