Apocalipsa in Liga 1! Sase cluburi sunt in pericol sa nu obtina licenta pentru sezonul urmator! Anuntul care poate ingropa fotbalul in Romania

Sase echipe din Liga 1 sunt in pericol sa nu obtina licenta pentru urmatorul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 22:19
Data actualizarii: Sambata 25 Aprilie 2020, 22:08

Pandemia de coronavirus a afectat serios cluburile din Liga 1. In timp ce se cauta solutii pentru reluarea meciurilor, secretarul general al FRF, Justin Stefan a facut un anunt ingrozitor pentru fotbalul romanesc. Pe langa Dinamo, inca 5 cluburi sunt in pericol sa nu obtina licenta pentru sezonul viitor.

"Sunt sase cluburi care au probleme cu licenta. Pe langa Dinamo, mai sunt cinci cluburi care sunt in pericol sa nu ia licenta din cauza datoriilor. Nu le dau numele. Stiti ce inseamna asta, 40 la suta din cluburile din Liga 1", a declarat Justin Stefan.

Emilian Hulubei a vorbit si el pe aceasta tema si spune ca sunt multi jucatori care nu si-au primit salariile, iar acestia ar putea refuza sa mai intre pe teren dupa ce se va relua campionatul.

"Nu e nimic de ascuns, acesta este adevarul. Sunt jucatori nemultumiti si nu-si doresc reluarea campionatului daca nu sunt platiti la zi. Jucatorii trebuie sa fie platiti la zi, nu sa avem restante de doua luni si sa fie ceva normal", a spus Emilian Hulubei, pentru sursa citata.

CITESTE SI

Modifică setările cookies