Liga 1

Anuntul pe care jucatorii Astrei il asteptau: "Dani Coman ne-a facut o surpriza la finalul meciului!" Fotbalistii primesc bani dupa victoria cu Hermannstadt

Astra Giurgiu s-a impus in deplasarea cu Hermannstadt, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 19:56
Data actualizarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 19:57

Echipa lui Neagoe a bifat a doua victorie din acest sezon, in deplasarea cu Hermannstadt, prin golul inscris de Gheorghe. 

La finalul partidei, antrenorul s-a declarat multumit de joc si a dezvaluit ca Dani Coman a mers in vestiar si le-a promis baietilor ca vor primi o prima pentru victoria obtinuta. 

"A fost moale terenul dar baietii au facut un joc bun. E o victorie mare pentru noi, a bucur pentru cele 3 puncte. Echipa este foarte valoroasa, dar conjunctura a fost de asa fel. 

Mai sunt 4 meciuri de campionat pana la pauza din decembrie si mi-as dori sa le castigam pe toate. Urmatorul meci, din Cupa este foarte important, vrem sa castigam si sa mergem mai departe. 

Am dat dovada ca formam un grup puternic, am reusit sa ne unim rapid, baietii au inteles ca forta grupului este importanta. 

La noi problemle sunt destul de aproape de a se rezolva. Zilele urmatoare se vor mai plati niste bani, probabil va mai ramane un salariu. Dupa meci, Dani Coman a venit in vestiar si a anuntat o prima pentru rezultatul din aceasta seara", a spus Eugen Neagoe la finalul meciului. 

Modifică setările cookies