Anuntul facut de seful LPF despre depunctarea lui CFR Cluj. De ce nu le-a mai virat banii din drepturile TV

Anuntul facut de seful LPF despre depunctarea lui CFR Cluj. De ce nu le-a mai virat banii din drepturile TV

Gino Iorgulescu nu e ingrijorat ca tot mai multe cluburi din Liga I intra in insolventa.

"Pot intra in insolventa multe cluburi, asa cum intra orice societate din tara asta. Noi speram sa fie cat mai putine echipe in situatia asta, dar si insolventa la un moment dat e buna pentru ca ii aduce cu picioarele pe pamant pe cei care conduc si fac bugetele. Bugetele trebuie sa fie in limita posibilitatilor, nu sa fie fictive, sa apara jucatori cu salarii foarte mari, iar apoi sa nu mai poata sa le plateasca. Deci trebuie sa luam si partea buna din aceasta insolventa pentru ca ea educa si pune cluburile pe linia de plutire daca se respecta regulile", a spus presedintele LPF.

Gino Iorgulescu a explicat ca LPF nu a virat banii din drepturile TV in contul gruparii CFR Cluj inainte de intrarea acesteia in insolventa deoarece nu a primit factura.

"Liga Profesionista de Fotbal nu a virat banii din drepturile TV catre CFR Cluj inainte de intrarea acesteia in insolventa pentru ca noi asteptam facturi pentru a vira banii. si nu s-a facturat. in momentul in care ni se factureaza, noi platim", a precizat seful LPF.

Oficialul a mentionat ca CFR Cluj poate recupera cele 24 de puncte cu care a fost penalizata de Comisia de Disciplina a FRF in urma neachitarii datoriilor catre cinci fosti jucatori. "Daca cei de la comisie hotarasc asa, atunci CFR isi poate recupera punctele", a mentionat Iorgulescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
BRAT
Modifică setările cookies