Comisia de Licentiere: CFR incepe sezonul viitor de la -9, Rapidul de la -6. UPDATE | Dinu Gheorghe si Iuliu Muresan anunta ca scapa macar de o parte din pedepse

Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere a depunctat 4 echipe inaintea noului sezon!

UPDATE | Rapid si CFR Cluj, sigure ca scapa de macar o parte din pedepsele primite

"Ne-a fost comunicata aceasta decizie si am facut apel, sper ca trei puncte sa le intoarcem. Din punctul meu de vedere a fost o eroare la Comisie, sper sa se rezolve. 3 dintre puncte erau pe datorii neonorate pe seama insolventei, iar 3 puncte pe seama unei corespondente neonorate cu doua cluburi. Acea corespondenta exista si speram sa fie luata in considerare", a spus Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, la Dolce Sport.

"Din cele 9, 3 vor cadea sigur si ne luptam si pentru celelalte. Tocmai am primit o adresa de la Comisia de Licentiere in care se spune ca admite cererea noastra. Este o greseala cu o suma care e in tabelul creditorilor, deci aceea nu poate fi considerata datorie. Noi suntem obisnuiti cu chestia asta", a spus si Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj.


CFR va avea cel mai mult de suferit. Penalizata cu 10 puncte si in acest campionat, CFR va pleca de la -9 in 2016-2017. Rapid, Petrolul si ASA vor avea si ele de suferit. Toate pleaca de la -6 in noul sezon, anunta news.ro.

Toate cele 4 echipe depunctate sunt in insolventa.

ASA si CFR Cluj au prins locuri de Europa in ultimul sezon, insa nu vor putea intra in preliminarii din cauza insolventei. CFR a castigat Cupa Romaniei, in timp ce ASA a incheiat play-off-ul pe ultimul loc, 6.

Citeste si:RapidCFR Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies