"E de liga a 3-a ce am gasit aici!" Anunt BOMBA al lui Dusan Uhrin dupa 6 saptamani la Medias! "Daca nu se rezolva, voi pleca!"

"E de liga a 3-a ce am gasit aici!" Anunt BOMBA al lui Dusan Uhrin dupa 6 saptamani la Medias! "Daca nu se rezolva, voi pleca!"

Dupa doar o luna si jumatate la Medias, Dusan Uhrin este pregatit sa plece. 

Antrenorul a declarat ca situatia in care se afla clubul acum este dezastruoasa, iar daca nu se vor clarifica lucrurile la nivelul conducerii, el este tentat sa plece.

"Am pierdut cu 4-1, a fost dificil pentru noi. A fost greu sa fac un prim 11 cu atatia jucatori accidentati. Sunt mandru de baieti, ar fi fost bine daca nu faceam cele 3 greseli stupide, eliminarea lui Chamed... Sunt mandru de ei pentru ca au vrut sa joace. 

Acum avem o saptamana libera, vedem ce se intampla. Trebuie sa incepem pregatirea pentru noul sezon, sa vedem ce se stabileste la club pentru conducere si sa vedem ce se intampla. E de liga a 3-a, a 4-a, ce am gasit aici...

Daca vom avea conducere, voi continua, daca nu, voi pleca pentru ca e foarte greu pentru mine. A fost un sezon foarte dificil, m-am confruntat cu aceasta problema de la club, cu dezorganizarea, dar sper ca lucrurile sa fie ok. Nu este vorba despre mine sau despre jucatori, ci despre club si sa se termine curand aceasta situatie", a declarat Dusan Uhrin la finalul partidei cu FC Botosani. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România primește peste 25000 de doze de Remdesivir, cea mai mare cantitate după Spania
BRAT