Mirel Radoi FCSB Gigi Becali Liga 1 Liga 1

VIDEO Antrenorul care îi închide ușa definitiv lui Gigi Becali: "Nu mai vreau! N-are rost să continuăm"

Dorința lui Gigi Becali de a se implica în alcătuirea echipei la FCSB i-a determinat, de-a lungul timpului, pe mai mulți antrenori să refuze ofertele omului de afaceri sau să întrerupă brusc colaborarea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 16:30
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 16:30

Același lucru s-a întâmplat și cu Mirel Rădoi, care a antrenat la FCSB în perioada iunie - noiembrie 2015 și nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de Gigi Becali.

Mirel Rădoi nu vrea să mai lucreze cu Gigi Becali

Întrebat dacă are de gând să mai lucreze cu Gigi Becali, fostul selecționer a respins ideea, spunând că nu ar dori să ajungă din nou la un conflict cu nașul său, așa cum s-a întâmplat în urmă cu aproape șapte ani.

În schimb, Mirel Rădoi, liber de contract de la finalul anului trecut, după despărțirea de naționala României, așteaptă oferte în această vară, atât din străinătate, cât și din România.

"Sper ca în vara asta (n.r - să revină în antrenorat). Am tot ezitat să iau echipe care mai aveau 7-8 etape. Încerc să iau cu o pregătire, totul de la zero. Sper să nu fie o greșeală din partea mea că am refuzat, iar în vara să nu  mai am nicio ofertă. Am încercat să lucrez de acasă și să am contact direct cu fotbalul. Da, și în România, nu am o problemă, dar va trebui ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aștept să am un contract de patru ani, dar nici să mă dea afară după trei luni. Trebuie ca ambele părți să fie de acord cu cerințele, cu obligațiile și responsabilitățile fiecăruia. 

(n.r - FCSB ar fi o destinație interesantă?) Nu cred și vă spun de ce. A fost deja un episod, nu s-a terminat bine între mine și nașul meu. A fost o perioadă în care nu am vorbit și nu mai vreau pentru că și eu am început să îmbătrânesc și nu mai avem timp după aceea să ne împăcăm. Așa că, în momentul de față, cel mai bine e să își vadă fiecare de drumul lui. Nașului îi place să se implice, eu nu prea sunt de acord cu astfel de lucruri. După ce s-a întâmplat în primă fază, n-are rost să încercăm să continuăm, iar al doilea episod să fie și mai rău", a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a strâns 29 de meciuri pe banca lui FCSB în 2015, înregistrând 13 victorii, șapte remize și nouă înfrângeri.

Modifică setările cookies