VIDEO Mirel Rădoi ar vrea ca premierea adversarelor să fie legalizată în Liga 1: "Eu n-am nimic împotrivă"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 16:15
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 16:15

Mirel Rădoi a comentat ultimele evenimente din fotbalul românesc.

Fostul selecționer a vorbit despre scandalul izbucnit la finalul meciului FC Voluntari - FCSB 2-2. Gigi Becali a spus că formația ilfoveană a primit o primă de 1.500 de euro de la Primăria Voluntari și alta de 3.000 de euro de la CFR Cluj pentru a încurca FCSB.

Mirel Rădoi ar vrea ca premierea adversarelor să fie legalizată în Liga 1

Florentin Pandele, edilul din Voluntari, a negat că Primăria le-ar fi acordat vreo primă jucătorilor pentru acest meci și a cerut ca situația semnalată de Gigi Becali să fie anchetată de organele abilitate.

Mirel Rădoi spune că nu ar avea nicio problemă ca premierea adversarelor să fie legalizată în fotbalul românesc, însă doar pentru a-și apăra corect șansele, nu pentru a se da la o parte.

"Eu n-aș avea nimic împotriva dacă aceste lucruri s-ar legaliza. Până la urmă, nu sunt niște bani ca să pierzi, ci niște bani ca să-ți aperi corect șansele. Mi-e greu să cred că cineva poate să mai riște în ziua de azi, după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali, la meciul CFR-ului. 

Banii ăștia nu sunt dați unei singure persoane, sunt 20 și ceva de jucători. Mai devreme sau mai târziu, unul va vorbi cu un prieten sau cu soția și se va duce vorba", a spus Mirel Rădoi.

Ce a spus Gigi Becali după FC Voluntari - FCSB 2-2

Gigi Becali a făcut o declarație surprinzătoare la finalul partidei. Acesta a susținut că ilfovenii au primit o primă de 3.000 de euro de la CFR pentru a o încurca pe FCSB sâmbătă seară.

"Ce mă deranjează pe mine este că 1.500 de euro le-a dat Primăria, iar 3.000 de euro le-a dat CFR", a spus Gigi Becali, după FC Voluntari - FCSB 2-2.

Întrebat dacă are dovezi acesta a replicat: „Da, dar nu ai ce să faci. Primăria le-a dat 1.500... mi-au spus unii de acolo, pentru că sunt unii de acolo care spun despre ce-i vorba”, a susținut Becali, la televiziunea Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!