VIDEO EXCLUSIV Antrenorul care este convins că Gigi Becali poate fi "îmblânzit": "Trebuie să-i demonstrezi aceste lucruri" 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 11:59
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 12:10

Ilie Poenaru a plecat de la Gaz Metan Mediaș, situația de la club fiind una critică din cauza problemelor financiare. 

Într-o intervenție video în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", antrenorul român a vorbit despre posibilitatea de a lucra cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB având mereu cuvinte de laudă despre Poenaru. 

Tehncianul a explicat cum ar reușit să colaboreze cu Becali, cel despre care se știe că are un stil aparte de a conduce clubul și o relație specială cu cei de pe banca tehnică a echipei. 

"Prin comunicare și argumente, ceea ce fac cu toți conducătorii cu care am lucrat. Știm cu toții modul de lucru al domnului Becali. Am avut destule discuții cu dânsul, să știți că se poate vorbi cu dânsul. Pe lângă argumente, trebuie să-i și demonstrezi aceste lucruri.

Olăroiu ne spunea că cu Gigi trebuie să vii cu argumente solide. Ne-a dat exemplu meciul cu Valencia, în care Gigi a zis să joace cu Iacob, iar Oli a zis că joacă cu Badea, pentru că terenul era dificil. Se poate discuta, chiar dacă dânsul este mai vulcanic. Important este ceea ce transmiți și ce vorbești cu dânsul.", a declarat Ilie Poenaru la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!