Gabriel Raducan Daco-Getica Liviu Gheorghe Marius Baciu Raphael Stanescu Fotbal intern

FRF taie și spânzură: un fost jucător emblematic de la FCSB și un dinamovist din lotul lui Stoican, suspendați și amendați pentru blat!

Federația a sancționat mai mulți jucători și oficiali care au participat la meciul UTA - Daco-Getica 6-0 din 2019.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:03
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:12

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a anunțat sancțiunile pentru jucătorii care au participat în 2019 la meciul UTA Arad - Daco-Getica București 6-0, suspectat la vremea respectivă de blat.

Printre fotbaliștii suspendați și amendați se numără Gabriel Răducan, atacantul revenit la Dinamo în această iarnă după ce a fost dat afară de la divizionara secundă Dacia Unirea Brăila, dar și Liviu Gheorghe sau Raphael Stănescu, foste speranțe de la echipa din ”Ștefan cel Mare”.

Suspendare de trei luni pentru Răducan, doar avertisment pentru Marius Baciu 

Astfel, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a hotărât, ”în temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD, sancționarea pârâtului Răducan Gabriel cu măsura suspendării pentru 3 luni și penalitate sportivă de 15.000 lei”, dar și suspendarea pe două luni a lui Liviu Gheorghe și Raphael Stănescu, precum și amendarea acestora cu 10.000 de lei.

Alte persoane implicate în meciul ”cu cântec” care au fost sancționate sunt fotbaliștii Alin Stoica și Andrei Voineag, Marius Baciu, ex-jucător între 1996 și 2002 la Steaua (actuala FCSB), la vremea respectivă antrenor la Daco-Getica (avertisment plus amendă de 10.000 de lei), sau fostul fotbalist Sorin Bucuroaia.

Toate sancțiunile pot fi consultate aici, pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!