Antonio Semedo Steaua Liga 1

Cum a pierdut Steaua 1 milion de euro! Semedo e liber de contract!

Fostul jucator al Stelei, Antonio Semedo, a fost declarat oficial liber de contract de membrii Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor, dupa ce fotbalistul ajunsese deja la un acord cu oficialii ros-albastrilor.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 August 2009, 11:31
Data actualizarii: Miercuri 05 August 2009, 11:44

Mijlocasul a fost adus in Ghencea in vara lui 2008, pentru 1.000.000 de euro si avea un salariu de 250.000 de euro pe an, fiind cel mai bine platit jucator stelist dupa plecarea fostului capitan, Mirel Radoi.

In aceeasi situatie s-a aflat si dinamovistul Nicolae Mitea, care a fost declarat oficial liber de contract, dupa ce ajunsese la un acord cu oficialii din Stefan cel Mare pentru rezilierea contractului.

In cazul memoriului depus de mijlocasul Nicolae Grigore impotriva Rapidului pentru recuperarea unor restante financiare, comisia a decis sa accepte plangerea jucatorului, astfel incat giulestenii sunt obligati sa achite toate datoriile catre fotbalist in termen de 5 zile de la pronuntarea deciziei.

In alta ordine de idei, cazurile Stefan Crisan-Universitatea Craiova, Vojislav Vranjkovic-Dinamo, Bornescu-Universitatea Craiova, FC Timisoara-David Sanchez si Gabi Balint-FC Timisoara au fost amanate pana la data de 11 august.
 

Modifică setările cookies