Liga 1

Toni Petrea le închide gura contestatarilor! Mesaj ferm transmis fanilor FCSB: „N-au motive să facă asta!”

FCSB a ajuns la al treilea antrenor al sezonului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 16:53
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 17:23

Trupa lui Gigi Becali luptă pentru primul titlu din ultimii șapte ani. Vicecampioana României i-a schimbat pe Dinu Todoran și Edward Iordănescu, până să ajungă la varianta revenirii lui Toni Petrea.

Tehnicianul este contestat de suporteri, dar nu din cauza rezultatelor echipei, ci pentru simpatia pe care Peluza Nord o are față de actualul selecționer al echipei naționale. Printre altele, la meciul cu CFR, suporterii i-au cerut demisia.

Toni Petrea crede însă că această cerere este nefondată, deoarece rezultatele înregistrare de echipă cu el pe bancă au fost bune, echipa fiind însă în cărți în lupta pentru titlu.

Teoretic n-au motive să-mi ceară demisia. Nu vreau să vorbesc prea mult pe acest subiect. Avem suporteri fantastici, care își doresc performanțe, exigenți și e normal să fie nemulțumiți când nu s-a mai câștigat campionatul de atât de mult timp. Treaba mea e să încerc să cresc nivelul jucătorilor. Îmi doresc doar ca suporterii noștri să susțină echipa.

Chiar nu mă interesează. Eu mă gândesc în timpul meciurilor doar la ce am de făcut. Eram conduși și căutam soluții pentru a egala. Chiar nu vreau să mă gândesc, eu îmi văd de treaba mea.

Împăcare cu suporterii nu are cum să fie pentru că nu ne-am certat, eu cel puțin. Nu am probleme cu nimeni. Îmi doresc în primul rând victoria cu noi pentru că trebuie să venim din urmă și să recuperăm puncte. Sperăm că CFR se va încurca. Atât timp cât sunt șanse matematice credem în continuare”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului Dinamo – FCSB.

FCSB este la 10 puncte în spatele lui CFR, iar dacă distanța rămâne aceiași până la finalul sezonului regulat, în playoff ar avea de recuperat doar 5 puncte. Astfel că, în acest moment, FCSB păstrează șanse pentru câștigarea campionatului.

Modifică setările cookies