AnomaLiga I, ep. 90210 | Rapidul, echipa cu DOI antrenori! Giulestenii l-au prezentat pe Bergodi, Pustai anunta: "N-am semnat rezilierea"

Rapidistii l-au prezentat ieri oficial pe italianul Cristiano Bergodi, cel care a revenit in Giulesti dupa 7 ani. Cu toate acestea, Cristi Pustai anunta: "Inca sunt antrenorul Rapidului, n-am semnat nicio reziliere

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2015, 17:15
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2015, 17:37

Rapidul nu are un nou antrenor, ci inca un antrenor :)

Giulestenii l-au prezentat ieri pe italianul Cristiano Bergodi, antrenor revenit in Grant dupa 7 ani. Chemat sa salveze echipa de la retrogradare, Bergodi a declarat ca a venit cu sufletul si cu toata speranta ca va face o minune.

In acest timp, insa, la antrenamentul Rapidului se afla un alt tehnician. Cristi Pustai s-a prezentat si astazi in cantonament pentru a-si lua "la revedere" de la fotbalisti, dar spune ca situatia e inca una incurcata. Pustai nu a semnat rezilierea contractului, astfel ca figureaza si el ca antrenor al formatiei din Grant.

"Momentan, Rapidul are doi antrenori. Nu am semnat rezilierea, ma intalnesc cu Valerii Moraru, trebuie stabilim partea financiara. Nu am vorbit cu Bergodi, dar voi discuta, pentru ca suntem prieteni buni.

Nu cred ca vestiarul a decis soarta mea",
a spus astazi Cristi Pustai.

Antrenorul a vorbit si despre sansele ca Bergodi sa salveze Rapidul de la retrogradare, dar spune ca niciun antrenor nu poate face minuni.

"Niciun om nu poate sa faca minuni, e greu sa salvezi Rapidul", a mai spus Pustai.

In final, Pustai a vorbit despre posibilitatea de a reveni la Medias, dupa ce Dan Matei si-a prezentat demisia.

"Inca nu m-a sunat nimeni de la Medias, pentru ca nu mi-am incheiat treburile cu Rapid. Vom vedea ce se va intampla", a spus antrenorul.

Modifică setările cookies