Junior morais Rapid Victor Angelescu Superliga Junior Morais

Angelescu reacționeză după ce Junior Morais s-a enervat și a făcut scandal la vestiare: „Antrenorul va decide!”

Junior Morais (37 de ani) și-a pierdut locul de titular la Rapid, iar faptul că a fost schimbat la pauza meciului cu Voluntari (1-2), cânt intrase pe teren din primul minut, l-a scos din sărite brazilian.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 16 August 2023, 17:25
Data actualizarii: Miercuri 16 August 2023, 17:26

Fundașul stânga ar fi făcut scandal la vestiare și chiar ar fi trântit o ușă atât de tare că a fost la un pas să o scoată din balamale.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a menționat că Morais a fost supărat că a fost schimbat, dar că a revenit la sentimente mai bune, după ce a purtat o discuție cu staff-ul tehnic.

Angelescu a vorbit despre supărarea lui Morais

„Nu știu exact incidentele provocate de Junior Morais, înțeleg că a fost supărat că a fost schimbat, dar s-a rezolvat. A avut o discuție cu Cristiano. A fost la nervi, s-a supărat că a fost schimbat, dar s-a liniștit. Junior joacă de mult timp la noi, e un jucător experimentat.

Nu cred (n.r. - că va răbufni dacă va fi lăsat rezervă), în primul rând, antrenorul va decide jucătorul cel mai bun, joacă de mult timp la noi, are o anumită vârstă, nu mai ține doar de cum joci, are și altă responsabilitate.

Trebuie să creeze un vestiar puternic și să susțină tinerii pe care îi avem. I-am dat șansa să joace cu Voluntari, nu înseamnă că nu va mai juca. Dacă Borza va juca, nu înseamnă că trebuie să fie supărat. Junior Morais, Săpunaru, Dragoș Grigore au niște roluri mai mari decât cele de jucători, trebuie să fie și mentori”, a afirmat Victor Angelescu, potrivit Digisport.

Rapid București ocupă locul 11 în clasamentul Superligii, cu cinci puncte (o victorie, două egaluri și două înfrângeri).

Giuleștenii au o singură victorie în acest sezon şi doar două puncte în trei partide jucate pe teren propriu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!