Andrei Nicolescu, declarație în forță înaintea ultimelor două etape + apelul făcut: ”Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo”

andrei nicolescu Dinamo Superliga Andrei Nicolescu / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 18:27
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 18:26

”Câinii” sunt pe locul 15 în play-out cu 21 de puncte.

Dinamo mai are două etape de disputat din actuala stagiune. Colosale pentru soarta echipei care încearcă din răsputeri să rămână în primul eșalon după ce la finele sezonului trecut au revenit în prima ligă după un an petrecut în diviza secundă.

Andrei Nicolescu, declarație în forță înaintea ultimelor două etape + apelul făcut: ”Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo”

Andrei Nicolescu, adminsitratorul special din Ștefan cel Mare, a scris un mesaj pe rețelele social media în care a evidențiat faptul că își dorește ca toți suporterii lui Dinamo să-și susțină echipa favorită în acest final de campionat.

”Câinii” întâlnesc ”U” Cluj sâmbătă, 4 mai, de la ora 20:00, pe ”Cluj-Arena”, și UTA Arad următoarea săptămână (datele exacte încă nu au fost confirmate), ”acasă”, în ultima rundă.

”Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja înfrânți si ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte într-alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva. Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă. 

Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase. Acum e nevoie de munca, de sacrificiu, de luciditate și de loialitate față de culori. La finalul campionatului, sigur ca ne vom analiza obiectiv erorile. Însă, în aceste ultime etape, cat timp avem șanse matematice să rămânem în prima ligă, trebuie sa credem în ele. 

Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente. În cele 180 de minute plus prelungiri care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo”, a scris Andrei Nicolescu pe rețelele sociale.

Cum arată play-out-ul Superligii României

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!