U Cluj Andrei Miron Eugen Neagoe FCSB Ianis Stoica Superliga

Andrei Miron a semnat cu U Cluj! Neagoe așteaptă acum doi jucători de la FCSB: "Îi mulțumim lui Gigi Becali"

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Cluj, a anunțat că Andrei Miron (28 de ani), fostul fundaș de la FCSB sau Hapoel Haifa, a semnat cu echipa sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 23:59
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 23:59

Miron s-a despărțit de formația Hapoel Haifa, la finalul lunii septembrie, după o perioadă foarte scurtă petrecută în Israel. Clubul explica la momentul respectiv că alegerea de reziliere a contractului i-a aparținut jucătorului, din motive familiale.

Andrei Miron a semnat cu U Cluj. Urmează Ianis Stoica și Denis Haruț?!

După meciul cu CFR Cluj (1-2), Eugen Neagoe a făcut anunțul oficial: "Din ce știu eu, Miron a semnat și mâine va face vizita medicală".

Mai mult, Universitatea Cluj ar fi rezolvat încă două transferuri. Este vorba despre fundașul Denis Haruț (23 de ani) și atacantul Ianis Stoica (19 ani), ambii de la FCSB. Gigi Becali a anunțat deja că este de acord să îi împrumute pe cei doi la formația ardeleană, iar Eugen Neagoe i-a mulțumit patronului vicecampioanei.

"Nu știu, trebuie să vorbim cu Gigi (n.r - zâmbește). Dacă Gigi Becali a spus lucrul ăsta, îi mulțumim și îi așteptăm la echipă. Sunt doi jucători valoroși, din punctul meu de vedere. Sunt doi jucători buni", a mai spus Neagoe.

Gigi Becali: "Îi las pe Ianis Stoica și Denis Haruț la U Cluj"

În această săptămână, Gigi Becali a anunțat că vrea să renunțe la mai mulți jucători, iar în privința lui Ianis Stoica și Denis Haruț ar fi acceptat să îi împrumute la Universitatea Cluj.

"E posibil să plece, în iarnă cred că s-ar putea să îl dăm împrumut, m-a întrebat un impresar dacă îl las pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îl las. Fac curățenie cum pot, jucătorii care sunt aici să nu se supere, valoarea e valoare, dacă o ai, rămâi, dacă nu, nu îi trimit la război, nici la sanatoriu, la revedere.

E triaj aici, poți, bine, iei 7.000 de euro, nu, nu meriți, pleci, nu ai ce să stai aici? Dormi aici, îți place aici, că au condiții. Zicea cineva că sunt condiții mai bine decât în străinătate, le place aici, sunt condiții de 5 stele", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies