Andrea Mandorlini farul - fcsb Superliga

Andrea Mandorlini s-a dezlănțuit la adresa arbitrajului: "E o lipsă de respect!" Ce a spus despre Farul - FCSB

CFR Cluj - Petrolul Ploiești s-a încheiat 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 00:09
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 00:08

Cele două cluburi s-au înfruntat în a noua etapă din Superliga României pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. CFR Cluj a reușit să se impună și să câștige toate cele trei puncte, grație reușitei lui Avounou din minutul 12.

Andrea Mandorlini s-a dezlănțuit la adresa arbitrajului: "E o lipsă de respect!" Ce a spus despre Farul - FCSB

Andrea Mandorlini, antrenorul CFR-ului, s-a descătușat la adresa arbitrajului. Tehnicianul a precizat că maniera în care Sebastian Colțescu a arbitrat partida Farul - FCSB de duminică seară, încheiată 1-0 în favoarea roș-albaștrilor, e o lipsă de respect pentru legendele constănțenilor, Gică Hagi și Gică Popescu.

„Am văzut și azi și ieri un arbitraj cu greșeli. Asta nu face cinste fotbalului românesc. Eu sincer penalty ca ieri nu am mai văzut. E o lipsă de respect pentru jucători precum Popescu și Hagi care au făcut ceva în această țară.

Vreau să vă spun că diferența până acum din clasament e făcută de două penalty-uri. Două penalty-uri inexistente. Unul a fost primit de FCSB împotriva cu noi. Puteam noi să fim în față.

Sunt mulțumit că azi nu am primit gol. Azi nu a fost o zi atât de bună, dar aspectul principal pe azi e că nu am luat gol”, a spus Andrea Mandorlini după meci.

CFR Cluj - Petrolul Ploiești 1-0

În urma victoriei, CFR Cluj s-a apropiat la două puncte de ocupanta primei poziții, FCSB. Ardelenii se situează pe locul doi cu 19 puncte, în timp ce roș-albaștrii se află pe primul loc cu 21 de puncte.

Petrolul Ploiești, în schimb, a suferit luni seară a doua înfrângere de când a început noul sezon. „Lupii galbeni” se situează pe a cincea poziție, în prima jumătate a clasamentului, cu 13 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!