VIDEO Andrea Compagno a spus tot la plecarea din România: "Hai să clarificăm! Nu-mi place ce se spune"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Februarie 2024, 19:31
Data actualizarii: Sambata 10 Februarie 2024, 19:52

Andrea Compagno a plecat din România. Atacantul celor de la FCSB a fost vândut în China, la Tianjin Jinmen Tiger FC.

Gigi Becali a insistat ca Andrea Compagno să fie vândut în această iarnă, dorindu-și un alt tip de atacant la FCSB. Italianul a fost vândut în China pentru o sumă modică, doar 120.000 de euro.

Andrea Compagno: "Pare că eu am vrut să merg în China ca FCSB să nu ia mulți bani. Nu e așa!"

Andrea Compagno a plecat sâmbătă seară din România, iar la aeroport a oferit declarații. Italianul a ținut să explice că nu a avut oferte concrete din Turcia, așa cum a declarat Gigi Becali, și nu a ales China pentru a-i face un deserviciu lui FCSB, care a încasat doar 120.000 de euro.

"E puțin ciudat că plec. Am fost într-o țară minunată, care mi-a oferit foarte multe. Pentru asta voi fi recunoscător toată viața. E puțin ciudat, s-a întâmplat totul foarte repede și e o schimbare importantă. Plec foarte departe. Sunt sigur că e doar la revedere (n.r - pentru România) din punct de vedere uman. În fotbal, cine știe?

De ce China și nu Turcia? Mersi că m-ai întrebat. Eu vreau să clarificăm și asta. Am văzut ceva, nu știu cine a zis. Din Turcia nu știu ce echipă a fost. Am citit Konyaspor, dar Konyaspor a fost înainte. Situația lor din clasament nu era foarte bună, nici din punct de vedere financiar. Sunt sigur că niciunul dintre voi nu s-ar fi dus acolo. După s-a dus varianta asta și a rămas doar în China.

În ultima zi, când trebuia să accepte FCSB, a venit ceva din Turcia, dar nu știu ce echipă era, ce salariu era. S-a zis că era Turcia, dar nu se știa. Nu-mi place. Pare că eu am vrut să merg în China ca FCSB să nu ia mulți bani. Eu o să fiu mereu mulțumit de FCSB pentru că mi-a dat oportunitatea aceasta, mai ales anul trecut. Suporterii vor fi mereu în inima mea. Eu speram să ia FCSB pe mine 1,5 - 2 milioane. În vară era ofertă din Olanda, iar Gigi Becali ar fi luat foarte mulți bani.

Jucătorul hotărăște unde merge. E vorba de familie, dar repet, oferta din Turcia nu a existat.", a spus Andrea Compagno.

  • 20 de goluri a marcat Andrea Compagno în 55 de meciuri la FCSB
  • 1,5 milioane de euro a plătit FCSB pentru a-l cumpăra pe Compagno de la FC U Craiova, în 2022

Produs de Palermo și Catania, Andrea Compagno a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB.

În acest sezon, Compagno a evoluat în 23 de partide pentru cei de la FCSB, în campionat, Cupa României și preliminariile Conference League, reușind să marcheze de patru ori.

Gigi Becali spunea că are ofertă pentru Compagno din Turcia: "450.000 de euro, dar el vrea în China"

În urmă cu trei zile, Gigi Becali spunea că Andrea Compagno refuză să plece în campionatul Turciei, de unde FCSB avea o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar.

"Pentru Compagno au dat chinezii 100.000. Noi avem ofertă din Turcia de 450.000. El vrea să plece în China. Bine, atunci. Am trimis contraofertă în China de 200.000. El zice: 'Dacă e vorba așa, nu mai plec'. Ia nu mai pleca, mă. Adică ce au făcut ei? Are un impresar și le-a zis: 'Trimiteți ofertă de 100.000 că o să accepte. Lasă că luăm noi salariul și Becali e prostul'.

Bine, mă, atunci să vină la antrenamente de mâine și să nu mai plece. Nu îl dau cu 100.000, nu vreau. Ei zic că în vară termină contractul, dar ei nu știu un lucru. Eu, dacă vreau să-mi pun ambiția, pun al doilea contract și îl țin pe bară. Dacă tu chiar crezi că faci tu, pun al doilea contract și stai pe bară, în tribună, să vezi cum e.

(n.r - Se mai pune problema să joace la FCSB?) Asta i-am zis lui MM. Îl am pe Compagno, jucătorul meu, căruia îi dau salariu, dar eu n-am atacant la echipă. De mâine la antrenamente și să îl vedem la joc! De ce să nu-l vedem? Nu e niciun conflict. Ei vor să fie mai deștepți, să fiu eu mai fraier. Eu nu vreau să fiu fraier. Le arăt că la mine, dacă fac lucrurile astea, nu e chiar cum s-au făcut socotelile.

Impresarul i-a zis lui Vali Argăseală: 'Dați-l liber. Ce să mai cheltuiți până în vară?'. Stai, mă, că nu e până în vară. Mai sunt încă trei ani", spunea Gigi Becali, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!