Ando asteapta oferta de la Dinamo: "Daca nu, plec in strainatate!"

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Noiembrie 2009, 21:50

Cei de la Dinamo s-au trezit cu Andone peste ei. Dorit insistent de actionari in trecut, Andone le-a facut o surpriza si a venit acum.

Andone le-a facut o vizita dinamovistilor la echipa a doua. El a aparut la meciul lui Dinamo 2 cu Dunarea Galati, unde a stat langa antrenorul de acum din "Groapa", Cornel Talnar.

Dinamo 2 a pierdut cu 2-0 chiar sub ochii lui Andone, care anunta ca nu are oferte din tara in acest moment, ci doar din Arabia Saudita.

Intrebat daca din iarna ar fi dispus sa se intoarca la Dinamo, el a declarat ca nu stie daca atunci va mai fi liber.

"Daca va veni oferta de la Dinamo, bine, insa daca va veni alta din afara, ma voi urca in avion, nu mai astept. Asta e viata antrenorilor, daca stau o luna pe bara, parca sunt somer. Am incheiat socotelile cu Al-Ahli Dubai, insa s-ar putea sa ma intorc in acea zona, pentru ca am o oferta. Din tara nu m-a cautat nimeni, mie imi plac provocarile, desi ultima mea experienta nu a fost prea reusita. Mai am o propunere din Ucraina, dar care e valabila din ianuarie", a declarat Ioan Andone la finalul meciului lui Dinamo 2.

La Dinamo II a revenit Bratu, care se incalzeste pentru debutul la prima echipa dupa accidentarea care l-a tinut mult timp departe de teren. Bratu a jucat o singura repriza pentru echipa a doua a lui Dinamo.

Tot la echipa a doua a jucat si Matache, portarul titular la Dinamo in meciul din Cupa Romaniei cu Astra, castigat cu 2-1, dar si Kone, pus sa mai prinda minute langa juniori, la cateva zile dupa ce sotia sa a nascut.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT