Borcea voteaza cu Becali: "Este un om bun, doar el poate schimba starea sportului romanesc!"

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Noiembrie 2009, 18:38
Borcea voteaza cu Becali: "Este un om bun, doar el poate schimba starea sportului romanesc!"

Colegii de la Gandul.info stiu de ce trebuie (sau nu) sa-l votezi pe Gigi Becali, in saptamana in care Romania isi va alege noul presedinte.

De ce merita votat:
 

  • Este generos si saritor, ii ajuta pe cei aflati in nevoie cu bani si a construit doua sate in locul unora distruse de inundatii.
  •  
  • In ciuda proclamatiilor sale megalomanice, isi cunoaste si recunoaste limitele politice si culturale, fiind dispus sa invete. Prestatia lui de europarlamentar este decenta, fara excesele de acasa.
  •  
  • Promoveaza valori traditionale, precum credinta in Dumnezeu si familia. El insusi este profund credincios, chiar daca face o parada nepotrivita de relatia sa cu Divinitatea.

De ce nu merita votat:

  • Are probleme cu Justitia, atat legate de afacerile sale imobiliare, cat si de faptul ca a incercat sa-si faca singur dreptate, cand i s-a furat un bun.
  • Cantareste oamenii dupa avere, avand insemnatate pentru el doar cei cu bani sau faima. Accentul pus pe imbogatire arata o mare confuzie a valorilor si pierderea celorlalte unitati de masura, ceea ce, din punct de vedere social, este nesanatos.
  • Nu are vocatie politica si nici pricepere in materie. Politica e pentru el cand o idee venita in vis, de la Dumnezeu (asa a ajuns sa ia PNG), cand o ambitie costisitoare, dupa cum recunoaste.
  • Incultura si fanfaronada il expun ironiei publice, ceea ce il arunca la mare distanta de modelul unui sef de stat.

De ce voteaza Borcea cu Becali:

Cristi Borcea: "Va schimba starea sportului romanesc, care e la pamant"

"Este un om corect, are tot ce ii trebuie - si din punct de vedere familiar si financiar. Este un bun roman si a demonstrat-o in atatea randuri. Daca va fi ales, va schimba starea sportului romanesc, care este la pamant in acest moment".

Urmareste DEZBATEREA FINALA dintre Basescu, Geoana si Antonescu pe www.gandul.info si www.stirileprotv.ro

 

Giovani Becali vine la ORA EXACTA IN SPORT, vineri, de la 10:45, la PRO X!

Iohannis, la Bruxelles: Nu voi agrea sub nicio formă propunerea finlandeză privind cadrul financiar multianual
BRAT