Andone: "Am castigat clar, sper sa ne distantam in fruntea clasamentului!"

Autor: Sport.ro
Duminica 04 Noiembrie 2007, 18:01
CAND AI BANI SI AI 27 DE JUCATORI, AI DE UNDE SA ALEGI"

Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, s-a declarat foarte multumit de jocul echipei sale, dupa victoria de la Vaslui. Lider neinvins il Liga lui Mitica, Ando considera ca victoria cu 2-0 obtinuta de elevii sai a fost cat se poate de clara. "Falcosul" a apreciat si evolutia celor din Vaslui, precizand ca echipa lui Dorinel se bate pentru cupele europene.

"A fost o partida buna facuta de noi, in conditiile in care nu am avut un teren care sa ne avantajeze foarte mult. Se vede lipsa lui Munteanu din teren, indiferent de declaratiile pe care le face acesta. Este un nou succes obtinut de noi, Vasluiul era un hop pe care trebuia sa-l trecem si dupa cum joaca e clar sa se lupta pentru cupele europene", a declarat Andone.

"Am castigat clar si speram ca pe viitor, chiar daca avem un program greu, sa pastram avansul si chiar sa ni-l marim. CFR a demonstrat ca face un fotbal clar, doar pe teren. Jucam fotbal, muncim mult, meciul a fost foarte simplu pentru mine. Cand ai si bani si 27 de jucatori buni ai de unde sa alegi. Daca as putea as juca si cu 15 jucatori. In momentul de fata avem drumul drept si nu cred ca vom avea mari probleme pe viitor", a adaugat antrenorul lui CFR Cluj.

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT