Ioan Andone Alin Tosca Dinamo Steaua Superliga

"Andone a declarat o bazaconie!" Reghecampf ii ia apararea lui Tosca in conflictul cu Andone si Dinamo: "Nu vreau sa rad de ei" 

In timp ce stelistii incearca sa-l ia pe Gnohere, dinamovsitii dezvaluie ca au negociat cu Alin Tosca in vara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 08:45
Data actualizarii: Sambata 17 Septembrie 2016, 08:46

Laurentiu Reghecampf intervine in scandalul dintre Andone si Tosca si spune ca nu este normal ca antrenorul rivalei sa vorbeasca despre un jucator aflat sub contract cu Steaua. Mai mult, stelistii neaga orice contact intre Tosca si Dinamo.


"Ar trebui incheiat subiectul Alin Tosca. Am vazut ce a spus Andone de Tosca. In momentul in care declari asemenea bazaconie, e normal sa ii zica asa, cat timp a afirmat ca a fost o discutie cu un jucator sub contract. Poate a zis-o la nervi. Nu ai cum sa declari asemenea lucruri ca antrenor. M-ati auzit pe mine sa discut de jucatori ai lui Dinamo?

Ioan Andone este doar antrenorul lui Dinamo, nu cred ca e investitor. Noi trebuie sa ne respectam meseria de antrenor. Sunt ferm convins ca Tosca nu a avut nicio discutie cu Andone. Nu imi permit sa rad ce se intampla la Dinamo. Nu fac lucrul asta niciodata. E foarte greu sa te gandesti ca un titular de la Steaua va merge la Dinamo, indiferent daca e roman sau strain", a spus antrenorul Stelei la Digisport.

Ioan Andone a anuntat ieri intr-o conferinta de presa ca Alin Tosca, noul capitan al Stelei, s-a propus la Dinamo in vara.

"Sa va dau o stire. Noi in vara am tratat cu Tosca, ca nu mai dorea la Steaua, dar pana la urma a semnat prelungirea. Nu este nicio gluma, el ne-a cautat pe noi si ne-a intrebat. Noi il doream, mai ales ca era si optiunea lui, dar pana la urma a prelungit si a ramas acolo", a spus Andone.

Tosca a negat prin intermediul unei postari pe Facebook in care a dezvaluit ca are salariu de 15.000 de euro pe luna la Steaua, mult peste ce ii poate oferi Dinamo. "Cu scuzele de rigoare, cred ca varsta sau memoria ii joaca feste domnului Andone. Contractul meu cu Steaua este de 5 ani... Domnul Andone, probabil traieste intr o alta dimensiune. Un jucator care mai are inca 3 ani de contract cu Steaua Bucuresti si castiga 15.000 euro pe luna, titular in echipa si convocat la echipa nationala, nu are cum sa mearga sa caute pe cineva de la clubul Dinamo unde salariile sunt de 3000 pe luna”, a scris Tosca.

Modifică setările cookies