Nationala

ZIUA NAȚIONALĂ | Mesajul transmis de Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a transmis un mesaj de Ziua Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 19:03
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 19:09

Oameni de fotbal și de sport au răspuns îndemnului www.sport.ro de a exprima urări de 1 Decembrie și de a spune ce reprezintă această sărbătoare pentru ei. Printre ei se numără și președintele FRF, care vorbește despre emoția unică a intonării imnului național. 

"1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor românilor, indiferent unde ne-am afla. Chiar dacă ne este bine sau ne este greu, este o zi în care ar trebui să reflectăm asupra a ceea ce înseamnă a fi împreună! 

Răzvan Burleanu, mesaj de Ziua Națională

Imnul național al României intonat pe un stadion de fotbal de către fiecare jucător, antrenor și suporter reprezintă o experiență unică în viață, un sentiment de unitate națională, o stare de spirit că putem fi mai buni, fiecare dintre noi și toți împreună în acel moment.

Emoția produsă de imnul național arată dragostea, atașamentul și angajamentul fiecăruia dintre noi pentru tot ce înseamnă istoria, prezentul și viitorul nostru ca țară.

Imnul național înseamnă totodată și o invitație pentru fiecare dintre noi, de a fi mai buni, mai înțelegători, mai muncitori și de a ne ridica noi înșine la nivelul așteptărilor pe care le avem. România pe care ne-o dorim începe cu noi, cu fiecare dintre noi, zi de zi, clipă de clipă! La mulți ani împreună, dragi români! Hai, România! La Mulți Ani, România!!!", a spus Burleanu.

Modifică setările cookies