VIDEO Anamaria Prodan anunță că FCSB poate vinde în Emirate: "E cel mai bun din România! M-au întrebat despre el"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 12:32
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 12:34

Impresarul Anamaria Prodan a anunțat că o echipă din Emiratele Arabe Unite este interesată de un jucător de la FCSB.

Fără să îi ofere numele jucătorului de la FCSB, impresarul Anamaria Prodan susține că, în ciuda faptului că nu îl reprezintă pe fotbalistul respectiv, este cel mai bun din România.

Anamaria Prodan anunță că FCSB poate vinde în Emirate

Întrebată despre sumele uriașe cerute de Gigi Becali pentru jucători precum Octavian Popescu, Anamaria Prodan a catalogat drept "aberații" dorințele patronului de la FCSB.

"Astăzi m-a întrebat cineva din Emirate despre un jucător care nu e al meu și despre care am spus că e cel mai bun din România. Nu mă întrebați despre cine e vorba, că nu vă spun. E de la FCSB.

(n.r - Reporter: Înseamnă că e Tavi Popescu sau Ianis Stoica) Sunt jucători foarte buni, dar au nevoie de oameni care să-i respecte, să-i încurajeze, să-i susțină. (n.r - despre milioanele cerute de Gigi Becali) Astea sunt niște aberații. Să vedem când o să mai vândă Gigi Becali fotbaliști cum a vândut în era Anamaria Prodan", a spus impresarul.

În ceea ce privește lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj, agentul a răspuns scurt: "Luptă strânsă. Anul ăsta a fost cu emoții și cred că va fi până la final".

Florin Tănase a fost dorit în Emirate

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a fost dorit în Emiratele Arabe Unite, la echipa Al Nasr, în iarnă, însă mutarea nu s-a mai realizat.

 

S-a vorbit despre un salariu de 80.000 de euro pentru Tănase, iar suma de transfer pe care Al Nasr ar fi trebuit să o plătească era de 3 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere a golgheterului de la FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!