Amicale tari pentru Poli! Timisorenii se pregatesc de UEFA cu Lazio si Udinese!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2008, 09:30
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2008, 09:30
POLI ISI MASOARA FORTELE CU SERIE A

Poli a primit o invitatie la un turneu amical care se va desfasura in 15-21 iulie la Cortina d’Ampezzo, in Italia, si unde vor mai evolua echipe mari din Serie A.

Poli nu este straina de amicale tari cu echipe din Serie A: Juventus, AS Roma, Livorno, Sampdoria si Fiorentina, au fost pe rand partenerele lui Poli. Acum ar putea veni randul unor formatii precum Lazio si Udinese, care vor participa la acest turneu.

Intre 16-21 iunie, timisorenii vor efectua deja cunoscutele alergari de la Debrecen, unul dintre locurile preferate de pregatire ale lui Uhrin. Apoi, intre 28 iunie si 12 iulie, Ganea si Alexa se vor muta la Kaprun, in Austria, unde vor juca mai multe amicale, fiind vizati adversari cat mai puternici, spre deosebire de anul trecut, cand s-au cautat meciuri cu echipe modeste, care sa ajute la omogenizarea lotului. Turneul italian vine chiar inainte de reinceperea campionatului in Romania si este vazut ca un prilej optim de a face ultimele reglaje inainte de primul sezon european al lui Poli dupa mai mult de 15 ani de absenta, informeaza Prosport.

Vezi mai multe pe www.prosport.ro

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!