FCSB Nicolae Dica Superliga Superliga

"Am greșit, da". Nicolae Dică nu a ascultat de antrenorul secund al FCSB-ului: „Am fost puțin mai euforic”

Nicolae Dică a fost numit antrenor pe banca tehnică a FCSB-ului la sfârșitul lunii iulie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 20:31
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 20:29

Nicolae Dică a reușit să o califice pe FCSB în grupele Conference League și să-i asigure lui Gigi Becali capital pentru câteva transferuri importante, cum ar fi Andrea Compagno, David Miculescu sau Bogdan Rusu.

Însă, în campionat, trupa roș-albastră arată mai rău ca niciodată. FCSB se află pe locul 14 cu opt puncte obținute în nouă etape. Elevii lui Nicolae Dică au înregistrat o singură victorie, cinci egaluri și trei înfrângeri.

În etapa a șaptea, roș-albaștrii s-au confruntat cu FC Hermannstadt, iar Dică a schimbat la pauză nu mai puțin de patru jucători. Oaidă, Rață, Dulca și Rusu au ieșit de pe teren în favoarea lui Edjoiuma, Cordea, Popescu și Miculescu.

Dică: „Eu voiam să schimb în minutul 30. Am greșit, da”

Tehnicianul FCSB-ului a evidențiat faptul că ar fi vrut să fac acele schimbări mult mai devreme, în minutul 30, însă antrenorul secund l-a îndemnat să păstreze mutările.

„Am făcut 4 schimbări când nu trebuia să fac. Eu voiam să fac 3 schimbări în minutul 30, Vio (n.r.- antrenorul secund) îmi spunea să nu le fac. La pauza i-am spus că vreau 4 schimbări, eram prea supărat. Mi-a zis să fac măcar 3. I-am spus că fac 4 și după mi-a cerut Musi schimbare.

Am fost puțin mai euforic, voiam să schimb exact în acel moment. Dar au fost momente când n-am făcut nicio schimbare. Am greșit, da. Daca făceam trei, era mai bine. Dar îmi dau seama unde greșesc și unde nu, după jocuri. Se întâmplă, învățam din greșeli și sperăm să nu se mai repede.”, a spus Nicolae Dică, potrivit Digi Sport.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies