VIDEO "Cum e Edi Iordănescu ca selecționer?" Antrenorul a zâmbit, iar Adrian Rus a preluat cuvântul. Ce a spus fotbalistul nu lasă semne de interpretare

Adrian Rus a fost prezent la conferința de presă premergătoare duelului cu Finlanda din Nations League de vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 19:20
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 20:21

Edward Iordănescu este selecționerul României de la sfârșitul lui ianuarie 2022 și l-a convocat din nou pe Adrian Rus, după primele jocuri din Nations League.

Fotbalistul transferat de Pisa în perioada de mercato recent încheiată pentru 1 milion de euro a fost întrebat la conferință despre maniera de lucru a lui Edi Iordănescu.

Prezent lângă Rus, Iordănescu Jr. a zâmbit și a glumit spunând că "tricolorului" ar fi trebuit să-i fie pusă întrebarea când nu era el acolo. Ulterior, Adrian Rus a preluat cuvântul și l-a lăudat pe selecționer.

Adrian Rus: „Ne oferă încredere totală”

„(n.r - Cum e Edi Iordănescu ca selecționer? Vi se pare dur sau strict? / Intervine Edi Iordănescu zâmbind: Trebuia să-i pui întrebarea asta când nu eram eu lângă el) Edi Iordănescu este un selecționer tânăr, un selecționer pozitiv. 

Nouă ne oferă încredere foarte mare, totală. Lucrează foarte bine cu noi. Îmi place stilul lui de a lucra, ne oferă toate informațiile și, din câte am observat, discută cu fiecare jucător în parte.”, au fost cuvintele lui Adrian Rus la conferința de presă.

Finlanda - România se joacă vineri, de la 21:45

Fără căpitanul Vlad Chiricheș, accidentat la echipa de club, Cremonese, în ultima etapă din Serie A, dar cu ”exilatul” în China Nicolae Stanciu revenit la lot, selecționerul Edward Iordănescu încearcă imposibilul în ultimele două partide din actuala ediție a Ligii Națiunilor, vineri 23 septembrie în Finlanda (Stadionul Olimpic din Helsinki, ora 21:45) și luni 26 septembrie cu Bosnia și Herțegovina (Stadionul Giulești, ora 21:45).

Finlanda este singura echipă pe care ”tricolorii” au învins-o în Liga Națiunilor, 1-0 în tur după golul lui Nicușor Bancu. România se află pe ultimul loc în grupă, cu cele trei puncte din victoria cu nordicii, și trebuie să evite retrogradarea în Liga C a competiției!

Modifică setările cookies