"Am facut cel mai bun meci de cand sunt eu la Astra!" Sumi, pact cu "diavolul" in direct la TV: "Sa se califice Steaua si eu sa scot un egal duminica"

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Martie 2016, 19:10
"Am facut cel mai bun meci de cand sunt eu la Astra!" Sumi, pact cu "diavolul" in direct la TV: "Sa se califice Steaua si eu sa scot un egal duminica"

Steaua a castigat prima lupta din razboiul cu Astra, 1-0 in prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii.

Marius Sumudica a fost invins de Steaua, dar e convins ca echipa lui a facut un meci excelent. Doar norocul a facut sa nu iasa un X2.

"A fost un spectacol placut, dar nu mi se pare corect rezultatul. Cred ca am dominat si am fost mai buni. N-am avut noroc. Steaua n-a avut ocazii pana la gol. A fost o greseala copilareasca facuta de Scarlatache."

"Felicit echipa si consider ca am facut cel mai bun meci de cand sunt eu la Astra. Daca nu iesea Boubacar, nu pierdeam meciul asta niciodata.", a spus Sumudica la DolceSport.

Citeste si: 'NU E Steaua', scandarea care l-a ajutat pe Sumudica la FRF: Radoi, crucificat, Sumi a prins 1 pauza 2 final! Comisiile, comedie ca-n Atletico Textila

Sumudica spune ca nu e interesat de Cupa Ligii. I-ar da Stelei finala in schimbul unui egal, duminica, in campionat.

"Calificarea inca se joaca, ei au 60% sanse, dar nici nu ma intereseaza Cupa Ligii. Daca vor, facem pactul de acum - ei sa se califice in finala, iar noi sa facem egal sau sa batem duminica seara. As fi de acord", a mai spus antrenorul Astrei.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies