Miercuri 09 Martie 2016, 19:10

"Am facut cel mai bun meci de cand sunt eu la Astra!" Sumi, pact cu "diavolul" in direct la TV: "Sa se califice Steaua si eu sa scot un egal duminica"

"Am facut cel mai bun meci de cand sunt eu la Astra!" Sumi, pact cu "diavolul" in direct la TV: "Sa se califice Steaua si eu sa scot un egal duminica"

Steaua a castigat prima lupta din razboiul cu Astra, 1-0 in prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Marius Sumudica a fost invins de Steaua, dar e convins ca echipa lui a facut un meci excelent. Doar norocul a facut sa nu iasa un X2.

"A fost un spectacol placut, dar nu mi se pare corect rezultatul. Cred ca am dominat si am fost mai buni. N-am avut noroc. Steaua n-a avut ocazii pana la gol. A fost o greseala copilareasca facuta de Scarlatache."

"Felicit echipa si consider ca am facut cel mai bun meci de cand sunt eu la Astra. Daca nu iesea Boubacar, nu pierdeam meciul asta niciodata.", a spus Sumudica la DolceSport.

Citeste si: 'NU E Steaua', scandarea care l-a ajutat pe Sumudica la FRF: Radoi, crucificat, Sumi a prins 1 pauza 2 final! Comisiile, comedie ca-n Atletico Textila

Sumudica spune ca nu e interesat de Cupa Ligii. I-ar da Stelei finala in schimbul unui egal, duminica, in campionat.

"Calificarea inca se joaca, ei au 60% sanse, dar nici nu ma intereseaza Cupa Ligii. Daca vor, facem pactul de acum - ei sa se califice in finala, iar noi sa facem egal sau sa batem duminica seara. As fi de acord", a mai spus antrenorul Astrei.

5 comentarii
 • 9 2016
  stra+luce+nthory+de+nord trebuia sa-i bata cu 5-1 pe OI ,sumi ,sa le dea la m..e...
 • 9 2016
  flagelul 1x2 acest sumudic e un exemplu ca de mafia pariurilor nu se atinge nimeni...
 • 9 2016
  dan poi ba jumulica in gatuletul mati de spurcat, pune la pariu daca sti rezultatul de duminica ca nu patesti nimic inaripatule...
 • 9 2016
  asimen ....micul pervers, micul smecheras de Giulesti, micul parior ”nevinovat” al Romaniei fotbalistice ...a inceput sa prinda grai si tupeu...”Sa se califice Steaua, iar Astra condusa de tine din salile de pariuri sa piarda campionatul” ...asta iti doresc Jumulica !!!...
 • 9 2016
  Andrey Tigan jegos retardat ordinar, la ce te ai uitat tu cioara jegoasa? trebuia sa fie 3-0 rapanosule...
Iohannis: "O voi întreba vineri pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel fără să sufle o vorbă"
BRAT